Connect with us

FOTBAL

Liga a IV-a Sălaj ar putea începe în weekend! Cinci echipe interesate să participe în competiţie

În cadrul videoconferinţei de duminică, AJF Sălaj a prezentat toate cerinţele impuse de FRF pentru organizarea unui campionat la Liga a IV-a, care să fie finalizat până pe 8 mai. Cinci grupări şi-au arătat intenţia să joace, este vorba de Rapid Jibou, AS Ip, Someşul Someş Odorhei, Venus Giurtelec şi AS Chieşd, care trebuie să confirme oficial participarea până marţi

Pe repede înainte, cam aşa trebuie să organizeze AJF-urile un campionat la Liga a IV-a în următoarele patru săptămâni, după ce FRF a modificat regulamentul de promovare şi a impus noi reguli.

FRF a impus condiţii pentru AJF-urile care vor să trimită echipă la baraj. Astfel, este nevoie de un campionat cu minim 4 echipe şi nu număr minim de 7 jocuri, iar competiţia să se finalizeze până cel târziu pe 8 mai. În plus, mai sunt de respectat şi condiţiile impuse de protocolul medical, iar testarea pentru COVID-19 cu teste rapide trebuie făcută din 7 în 7 zile.

Toate aceste condiţii şi detalii au fost prezentate de către AJF Sălăj echipelor din Liga a IV-a, în cadrul videoconferinţei de duminică.

Cinci echipe şi-au arătat intenţia să participe în campionatul Ligii a IV-a, este vorba de Rapid Jibou, AS Chieşd, Venus Giurteles, Someşul Someş-Odorhei şi AS Ip, care până marţi trebuie să confirme oficial prezenţa în campionat.

Dacă vor fi minim 4 echipe, campionatul ar putea începe chiar în weekend. Pentru a putea parcurge toate cele şapte runde, AJF are în vedere să organizeze câte două etape la final de săptămână (vineri-duminică), astfel încât până la finalul competiţiei echipele să fie nevoite să îşi testeze jucătorii şi oficialii doar de trei ori.

“Sper să avem cel puţin patru echipe şi să putem începe campionatul. Rapid Jibou, Someşul Someş-Odorhei, AS Chieşd, AS Ip şi Venus Giurtelec şi-au arătat intenţia de a participa, iar până marţi trebuie să confirme oficial participarea. A fost o discuţie constructivă prin videoconferinţă şi noi le-am explicat delegaţilor toate condiţiile impuse de regulament. Noi nu putem forţa pe nimeni să participe în campionat”, ne-a declarat preşedintele Daniel Sabou.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL