Connect with us

HANDBAL

HC Zalău pregăteşte o repatriere spectaculoasă: Daniela Todor (Băbeanu)!

Fosta internaţională, care în urmă cu 10 ani a mai jucat sub Meseş
a semnat deja un precontract cu HC Zalău şi din sezon următor
are şanse mari să joace din nou la echipa care a lansat-o în carieră


În 2008, pe când când avea doar 20 de ani, Daniela Băbeanu era împrumutată la Zalău de la multipla campioană Oltchim. Sub Meseş, handbalista din Vâlcea a crescut în valoare, iar sub comanda lui Gheorghe Tadici a jucat până în 2011, când Oltchim a rechemat-o la echipă!

La HC Zalău, Daniela Băbeanu a fost cam cea mai bună jucătoare în perioada respectivă, iar în 2009 a fost convocată pentru prima dată la Naţionala de senioare, pentru care a jucat până în 2015.

După plecarea de la Zalău, Daniela Băbeanu, devenită între timp Daniela Todor a mai jucat la Oltchim, SCM Craiova, HCM Roman, Gloria Bistriţa, iar din 2019 joacă pentru Rapid Bucureşti, formaţie cu care se află la final de contract.

Din sezonul viitor, handbalista ajunsă la 32 de ani are şanse mari să revină la echipa care a lansat-o în carieriă. Deja jucătoarea a semnat un precontract cu formaţia sălăjeană.

”Suntem în tratative cu câteva jucătoare, iar cu Daniela Băbeanu am semnat un precontract, urmând ca până în 15 mai să semnăm contractul final. Ea a mai fost la Zalău unde a avut evoluţii bune şi drept urmare, de aici a fost convocată la Naţională şi apoi a plecat la echipe importante din Liga Naţională”, a spus Gheorghe Tadici.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL