Connect with us

DIVIZIA A1

Andrei Mihalescu, după turneul de la Zalău: “Am jucat ca o echipă, ne-am ajutat în momentele grele și asta a făcut diferența. Acum, s-a relansat lupta pentru titlu!”

Proaspătul internațional e fericit că SCM Zalău a câștigat toate cele trei jocuri din primul turneu al play-off-ului Diviziei A1, prin care formația condusă de Sorin Pop și Marius Lazăr s-a apropiat amenințător de liderul Arcada Galați

Cine ar fi crezut că SCM Zalău va învinge cele mai bune formații din România în doar trei zile consecutive!? Aceasta, mai ales în condițiile în care sălăjenii rămăseseră fără jucătorul cheie, fără jucătorul ce face preluarea – brazilianul Leo del Bosco, cel care s-a accidentat și a devenit indisponibil până la finalul sezonului.

Gruparea condusă de Adrian Feher s-a mobilizat însă exemplar și a făcut un joc extraordinar în partidele cu Steaua București, Arcada Galați și SCMU Craiova, toate câștigate de SCM Zalău!

Și de data aceasta, Andrei Mihalescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, voleibalistul originar din Dej fiind și de data aceasta responsabil pentru punctele realizate ale Zalăului!

La finalul unui turneu foarte bun, internaționalul român nu putea să se simte decât confortabil și fericit pentru că SCM Zalău e foarte aproape de medaliile de argint. Mai mult, cele trei victorii au dus Zalăul aproape de campioana Arcada Galați, cea care a ocupat fotoliul de lider în Divizia A1 pe tot parcursul campionatului!

“Deși s-a desfășurat la Zalău, primul turneu din play-off a fost greu pentru noi. Dar, până la urmă, am avut rezultate neașteptate, care au relansat lupta pentru titlu! Mă bucur că am reușit să câștigăm toate cele trei partide. Am jucat ca o echipă, ne-am ajutat în momentele grele și asta a făcut diferența”, a declarat Andrei Mihalescu pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Să mai spunem că ultimul turneu de play-off al Diviziei A1 se va desfășura săptămâna viitoare, începând de joi până sâmbătă la Galați, acolo unde SCM Zalău se va duela din nou cu formațiile Arcada Galați, SCMU Craiova și Steaua București.

Înaintea acestui ultim hop, Zalăul are patru puncte în spatele liderului Arcada, dar are un avans de patru puncte față de SCMU Craiova și șapte față de Steaua!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1