Connect with us

DIVIZIA A2

Prezenţa la turneul de promovare, sub semnul întrebării la Volei Club Zalău

Formaţia zălăuană a obţinut dreptul de a evolua la turneul de promovare pentru Divizia A1, alături de Rapid, Titanii Bucureşti şi CSM Suceava, însă gruparea condusă de Gabriel Terheş va participa la turneul din capitală, doar dacă va strânge fondurile necesare

Volei Club Zalău s-a calificat pentru a doua oară în istorie la un turneu de promovare pentru Divizi A1. Formaţia zălăuană a ajuns aici, după ce turneul final al Seriei Vest nu s-a mai disputat, ca urmare a faptului că două echipe nu s-au prezentat.

Turneul de promovare în Divizia A1 va avea loc în perioada 16 – 18 aprilie şi va fi organizat de către Rapid Bucureşti, care a câştigat acest drept prin licitaţie.

Titanii Bucureşti şi CSM Suceava s-au mai calificat la turneul de săptămâna viitoare, care s-ar putea disputa doar în trei echipe. Asta deoarece prezenţa celor de la Volei Club Zalău este pusă sub semnul întrebării, din motive financiare.

”În cazul în care vom putea aduna sumele necesare vom participa. Sunt nişte sume foarte mari, iar la un simplu calcul, o participare la un astfel de turneu se ridică la 15.000 lei, în condiţiile în care noi am avut alocaţi de la autorităţi 15.000 de lei pentru tot returul.În funcţie de cum vom reuşi să atragem nişte sponsorizări, vom participa. Ar fi ceva frumos să jucăm din nou la un astfel de turneu, dar trebuie să vedem dacă şi putem. Obiectivul nostru nu este promovarea, noi oricum ne-am depăşit targetul stabilit la început de sezon”, ne-a declarat Gabriel Terheş.

Dacă va fi prezentă la acest turneu, Volei Club Zalău ar urma să joace pe 16 aprilie cu Titanii Bucureşti, pe 17 aprilie cu Rapid Bucureşti, iar în ultima zi, cu CSM Suceava.

În urmă cu doi ani, sălăjenii au mai jucat la un astfel de turneu, cu Gloria Buzău, CSU Vest Timişoara şi Rapid Bucureşti.

Primele două clasate obţin dreptul de evolua în Divizia A1 în sezonul 2021 – 2022.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A2