Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, ambiţii şi mai mari pe final de retur. ”Vrem locul 4”

După două victorii consecutive, gruparea de sub Măgură a urcat pe locul 5, dar antrenorul George Zima are încredere că echipa sa poate şi mai mult pe final de retur şi îşi propune o clasare pe locul 4

Sportul Şimleu traversează o perioadă bună în campionat şi sâmbătă a bifat a doua victorie consecutivă. Şimleuanii s-au impus pe terenul ultimei clasate şi evitarea ultimelor două locuri este un obiectiv ca şi atins.

”Este o victorie mare, chiar dacă am obţinut-o pe terenul ultimei clasate. În  mare parte am arătat calitate şi pe faza de construcţie, dar şi la fazele fixe. În momentele grele am arătat maturitate şi mă bucur că jucătorii au îneţeles că filozofia mea nu este să ne mulţumim cu puţinul şi să încercăm să adunăm cât mai multe puncte până la final, chiar dacă matematic suntem în proporţii foarte mari salvaţi. Vreau să dedic victoria jucătorilor accidentaţi, lui Ismael Guiti, Roland Crişan şi Răzvan Pop, dar şi lui Eugen Crişan, care este bolnav şi nu mai este alături de noi în această perioadă. Îl aşteptăm să revină”, a spus George Zima.

După etapa a XV-a, Sportul Şimleu a urcat pe locul 5, dar ambiţiile sunt şi mai mari sub Măgură, iar antrenorul are încredere că echipa sa poate încheia acest campionat chiar pe locul 4.

”Îmi doresc foarte mult să ne clasăm pe locul 4. Acestea sunt ambiţiile mele personale şi sper că şi băieţii înţeleg că o clasare cât mai bună îi ajută şi pe ei”, a spus tehnicianul.

Cu trei etape înaintea finalului de campionat, Sportul Şimleu este la două puncte de Gloria Bistriţa, ocupanta locului 4, echipă pe care o va întâlni la Şimleu, în ultima etapă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL