Connect with us

FOTBAL

Lică Jula, un antrenor inspirat. “Acesta este secretul”

Cu Vasile Jula pe banca tehnică, SCM Zalău a ieşit din pasa proastă şi a câştigat sâmbătă un meci esenţial în lupta pentru calificarea la baraj. Fostul internaţional a făcut schimbări inspirate, mai ales ce-a de la pauză, când a forţat în ofensivă cu Logon Romaric, cel care a şi marcat golul victoriei

Vasile Jula asigură interimatul la SCM Zalău, însă conducerea administrativă nu exclude să meargă pe mâna fostului internaţional până la final de sezon.

Cu Lică Jula antrenor, SCM Zalău era cât pe ce să scoată un rezultat pozitiv la Baia Mare, unde 75 de minute a jucat în 10 oameni, însă zălăuanii au avut ghinion şi au pierdut în ultimele secunde.

Sâmbătă, în etapa a XV-a, gruparea de sub Meseş a ieşit din pasa proastă şi a câştigat cu Gloria Bistriţa, un meci esenţial în lupta pentru calificarea la baraj.

Lică Jula s-a dovedit a fi un antrenor inspirat, mai ales prin schimbările pe care le-a făcut. La pauză a forţat în ofensivă cu Logon Romaric, cel care la doar 5 minute după ce a intrat în teren a macat golul de 2 – 1.

“Acesta este secretul unui antrenor, să fie inspirat în alcătuirea echipei şi la schimbări. Mă bucur că Logon a marcat şi sper să înscrie cât mai multe goluri în meciurile următoare”, a spus antrenorul de la SCM Zalău.

Tehnicianul a evidenţiat importanţa celor 3 puncte prin care SCM Zalău a rămas pe locul 2, cu un avans de 3 puncte faţă de CAO Oradea.

Aveam nevoie de această victorie ca de aer. Consider că este o victorie meritată, pentru care am muncit şi ţin să-i felicit pe jucători. Ştiam de la început că întâlnim un adversar incomod, dar jucătorii şi-au făcut treaba, au arătat determinare şi atitudine.Am mare încredere că vom ajunge la baraj, iar mai departe vom vedea ce va fi. Important să fim sănătoşi şi consider că avem potenţial să mergem la baraj, fiindcă avem un lot bun şi numeros”, a mai spus Lică Jula.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL