Connect with us

VOLEI

EXCLUSIV: CS Volei Municipal Zalău are un nou antrenor!

 Unul dintre cei mai buni tehnicieni din Bulgaria a semnat cu vicecampioana României

 

După discuţii prelungite, gruparea de la poalele Meseşului a ajuns la un acord cu Stoyan Stoiev Stoyanov (n. 20 martie 1947). Joi dimineaţa, bulgarul a semnat un contract pentru un sezon cu CS Volei Municipal, iar săptămâna viitoare va ajunge la Zalău. 

 

Interesant de spus că noul antrenor al Zalăului este nimeni altul decât tatăl tehnicianului de la campioana CVM Tomis Constanţa şi putem spune că Martin Stoev a învăţat meserie de la tatăl său! Altfel spus, Stoyan Stoiev Stoyanov este un antrenor cu un CV extraordinar, având în vedere că aceasta a fost selecţioner al Bulgariei, pe care a şi dus-o pentru prima dată la un turneu final al Campionatului Mondial!

 

Şi la nivel de echipă de club, tehnicianul în vârstă de 66 de ani a pregătit jucători de mare valoare, după a trecut şi în campionatul Italiei, iar în ultimii doi ani se aflat pe banca tehnică a echipei Levski Sofia. 

 

În ultimii ani, în voleiul românesc, supremaţia s-a dat între formaţiile din Zalău şi Constanţa, iar specialiştii văd un nou episod şi în sezonul 2014 – 2015. Glumind puţin, putem spune că bătălia pentru titlul naţional poate fi în sezonul viitor o afacere în familia Stoev…

 

Pentru CS Volei Municipal, momentul este unul foarte important, deoarece iubitorii de la poalele Meseşului aşteptau de aproape două luni venirea antrenorului, cu care vicecampioana României să continue rezultatele bune.

 

 Vom  reveni! 

loading...
Loading...
6 Comments

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI