Connect with us

Politică

Europarlamentarul Cristian Terheș: “PNL a dat cele mai importante ministere unor imaturi și activiști cu apucături de fasciști de la USR care aruncă România în aer”

Liderul PNȚCD a luat din nou în vizor actualul guvern al României și spune că dacă PNL vrea să oprească această nebunie ar trebui să scoată USR-ul de la guvernare

Ce l-a supărat din nou pe europarlamentarul din Sălaj: faptul că la un spital din București, pacienții recent operați au fost scoși seara în stradă!?

Cristian Terheș crede că miniștrii USR+ ar trebui să fie eliminați din Guvernul României. Liderul PNȚCD spune că de vină este președintele Iohannis, care ar fi împins PNL-ul într-o groapă cu scopul de a termina liberalii, iar locul lor să fie luat de USR+!?

Mai jos puteți vedea punctul de vedere al lui Cristian Terheș pe acest subiect.

“Scenele groaznice de la spitalul Foișor din București, unde persoane recent operate sunt scoase la ordin în stradă în crucea nopții, demonstrează același lucru cu scenele recente de la metrou, unde buticuri ale unor oameni simpli au fost distruse cu ranga fără preaviz și hotărâre judecătorească: disprețul reprezentanților PNL și USR+ pentru drepturile și libertățile oamenilor.

Da, toate aceste nenorociri sunt inițiate de ministere conduse de reprezentanți USR, însă se vede că și PNL susține aceste nemernicii. Dacă PNL vrea să oprească această nebunie ar trebui să scoată USR de la guvernare si să guverneze minoritar, cu un specialist la Ministerul Sănătății.

PNL a dat cele mai importante ministere unor imaturi și activiști cu apucături de fasciști de la USR care aruncă România în aer. Luați țara din mâna acestor infatuați iresponsabili!

P.S. Vina morală pentru tot ce se întâmplă e a lui Iohannis. El a împins PNL-ul în aceasta groapă cu scopul de a-l termina (am spus din 2018 acest lucru), ca locul PNL să fie luat de USR+”.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Politică