Connect with us

Social

Medicul Florian Neaga: “Persoanele decedate de Covid au fost stropite cu substanțe biocide, băgate dezbrăcate în saci și îngropate în 24 de ore, iar ministrul nu știa nimic”

Reputatul medic, ajuns în Parlament de pe listele social-democraților, a ținut să tragă un semnal de alarmă în ce privește modul în care se conduce ministerul Sănătății, precizând că ministrul Vlad Voiculescu este o persoană inconștientă și iresponsabilă, care manifestă dispreț față de populație

Deputatul PSD de Sălaj a avut o reacție virulente împotriva actualului ministru al Sănătății, care în zilele trecute a susținut că nu știa că persoanele decedate de Covid-19 au fost stropite cu substanțe biocide, băgate dezbrăcate în saci și îngropate în 24 de ore, fără ca apropiații să le mai poată vedea pentru ultima dată. Aceasta, deși decizia fusese luată în virtutea Ordinului Ministrului Sănătății din 6 aprilie 2020, adică de mai bine de un an!?

Într-o postare pe pagina de Facebook, sub titlul – Voiculescu, un ministru care dăunează grav Sănătății – , unul dintre cei mai prestigioși medici din județul Sălaj l-a atacat dur pe ministrul Vlad Voiculescu, despre care Florian Neaga spune că e o persoană inconștientă și iresponsabilă, într-o funcție în care este foarte periculos să mai rămână, într-o guvernare care manifestă dispreț față de populație.

Mai jos puteți vedea și postarea integrală a deputatului Florian Neaga.

În țară, tot mai multe voci cer demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Liderul USR – Dan Barna – spune că nu se pune problema de o demitere

“Am fost martori, joi, la apogeul conștientizării românilor că actualul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, este o persoană inconștientă și iresponsabilă, într-o funcție în care este foarte periculos să mai rămână, într-o guvernare care manifestă dispreț față de populație.

Timp de un an, în virtutea Ordinului Ministrului Sănătății din 6 aprilie 2020, persoanele decedate de Covid au fost stropite cu substanțe biocide, băgate dezbrăcate în saci și îngropate în 24 de ore, fără ca apropiații să le mai poată vedea pentru ultima dată.

Iar ministrul Voiculescu nu știa nimic. Chiar a negat vehement existența acestui Ordin care a provocat traume foarte multor familii de români și a dus la un tratament degradant față de persoanele decedate.

Nici nu are rost să subliniem cât de important este sistemul de sănătate. Dar e de tras un semnal de alarmă, că dacă acesta rămâne sub conducerea unei persoane care nu manifestă nici urmă de responsabilitate, riscăm repercusiuni grave asupra sănătății românilor. Cu atât mai mult cu cât trecem printr-o criză sanitară fără precedent din cauza Covid 19.

Sănătatea funcționează deocamdată grație profesionalismului medicilor și asistenților medicali, grație faptului că aceștia sunt dedicați profesiei și jurământului prin care s-au angajat să asigure sănătatea oamenilor cu orice preț. Dar defectele mari din conducere se vor resimți, cu urmări grave, dacă lucrurile nu se schimbă imediat”, a punctat Florian Neaga.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Social