Connect with us

FOTBAL

AJF Sălaj organizează o videoconferinţă cu reprezentanţii echipelor din Liga a IV-a. Începe sau nu campionatul?

În condiţiile în care trebuie se demareze rapid un campionat cu minim 4 echipe, care să se finalizeze până pe 8 mai, AJF Sălaj va organiza duminică o videoconferinţă cu reprezentanţii echipelor din Liga a IV-a, pentru a şti exact câte echipe îşi doresc şi pot participa la startul unei întreceri, unde sunt de îndeplinit mai multe criterii impuse de FRF

După hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF cu privire la modul în care un judeţ îşi poate desemna reprezentanta la barajul pentru Liga a III-a, mai multe AJF-uri încearcă să se conformeze deciziei. Însă, pentru a putea organiza un campionat trebuie îndeplinite mai multe criterii impuse de FRF.

În primul rând termenul scurt până la care poate fi comunicată campioana, fiind vorba de 8 mai, iar în al doilea rând, în competiţie trebuie să participe minim 4 formaţii, iar echipa ce merge la baraj să aibă cel puţin 7 jocuri! Toate acestea în mai puţin de o lună, astfel că multe echipe întâmpină mari probleme, mai ales că la mijloc mai sunt şi costurile cu testele pentru COVID-19.

Pentru a şti exact paşii pe care îi urmează, AJF Sălaj va lua pulsul echipelor din Liga a IV-a, iar duminică va organiza o videoconferinţă unde vor participa reprezentanţii echipelor din acest aşelon.

Rămâne de văzut câte echipe vor putea respecta aceste condiţii şi dacă Liga a IV-a va demara după mai bine de un an de pauză.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL