Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari, încă un sezon la Sepsi

Aflat la final de contract, mijlocaşul zălăuan este dorit la echipa din Sfântu Gheorghe şi pentru sezonul viitor, astfel că cei din conducere i-au propus fotbalistului prelungirea contractului. Vaşvari va îmbrăca tricoul covăsnenilor şi în stagiunea următoare, în al 9-lea său sezon consecutiv în Liga 1

Evoluţiile foarte bune avute de Gabriel Vaşvari, seriozitatea şi disciplina de care a dat dovadă nu au fost trecute cu vederea de conducerea de la Sepsi, care îl doreşte pe fotbalistul zălăuan şi pentru sezonul viitor.

Aflat la final de contract cu Sepsi, mijlocaşul zălăuan a primit propunerea de prelungire a înţelegerii, astfel că Gabriel Vaşvari va fi jucătorul echipei din Sfântu Gheorghe şi în sezonul 2021 – 2022.

“Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord și cu Gabriel Vașvari pentru prelungirea contractului, care era scadent în vara acestui an. Mijlocașul, în vârstă de 34 de ani, a semnat un nou contract valabil încă un an cu clubul nostru, și astfel el va face parte din lotul formației noastre și în sezonul 2021/2022”, a transmis conducerea de la Sepsi.

Va fi al 9-lea sezon consecutiv în Liga 1 pentru fotbalistul zălăuan, care joacă la acest nivel din 2013.

Timp de patru sezoane, zălăuanul a jucat pentru FC Botoşani, iar în sezonul 2017 – 2018 a evoluat pentru Poli Timişoara.

Din 2018, Vaşvari joacă pentru Sepsi, echipă cu care a jucat o finală de Cupa României şi s-a calificat pentru a doua oară în play-off-ul Ligii 1.

De când joacă în Liga 1, fotbalistul zălăuan a strâns peste 250 de meciuri şi a marcat 46 de goluri. În acest campionat, Vaşvari a evoluat în 21 de partide şi a marcat şase goluri, fiind golgheterul echipei alături de Safranko Pavol.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL