Connect with us

DIVIZIA A1

Ce victorie! SCM Zalău a bătut din nou campioana. FOTO şi VIDEO

La fel ca şi la meciul din turul sezonului regulat, zălăuanii au fost la înălţime în faţa celor de la Arcada Galaţi. Cu dăruire şi ambiţie, SCM a compensat lotul mai subţire decât al gălăţenilor şi a câştigat cu 3 – 1, rezultat în urma căruia, o medalie este tot mai aproape de Zalău. Sălăjenii sunt pe locul 2 şi după rezultatul de vineri s-au apropiat la 4 puncte de liderul Arcada

Meci memorabil făcut de SCM Zalău în faţa campioanei Arcada Galaţi. Deşi între cele două echipe este o diferenţă la nivel de lot, zălăuanii s-au mobilizat exemplar şi au bifat o nouă victorie în faţa gălăţenilor, la fel ca şi în turul sezonului regulat.

SCM Zalău a câştigat cu 3 – 1, iar prin acest succes, o medalie este tot mai uşor de obţinut în acest play-off. Însă, ţinând cont că gruparea de sub Meseş s-a apropiat la 4 puncte de primul loc, echipa pregătită de Sorin Pop şi Marius Lazăr a reintrat chiar în cursa pentru titlu!

Campioana, învinsă de două ori la Zalău, într-un singur sezon!

În jocul de vineri, SCM Zalău a început curajos şi primul set l-a controlat fără mari probleme. Zălăuanii au avut avantaj de două, chiar trei puncte, dar de la 17 – 14, s-a făcut 17 – 17. SCM s-a dus din nou la două puncte, după un as reuşit de Kostic, moment în care Sergiu Stancu a cerut time-out. Fără efect, deoarece SCM a luat o opţiune serioasă la câştigarea setului, reuşind să se distanţeze la 22 – 17, ca în final să câştige cu 25 – 22.

Acelaşi scor s-a înregistrat şi în setul doi, dar în favoarea campioanei Arcada. Chiar dacă SCM a început bine şi a condus cu 7 – 3, Arcada a reintrat în joc, după ce antrenorul Sergiu Stancu şi-a trezit jucătorii, la primul time-out cerut. SCM a condus chiar şi la 12 – 8 sau 19 – 18, dar finalul de set a aparţinut gălăţenilor.

Şi setul trei a fost unul echilibrat. Ambele echipe s-au aflat la conducere, dar până spre final niciuna nu s-a distanţat. Pe final, precizia la finalizare a făcut difereţna, iar SCM s-a dus la 22 – 19 şi nu a mai putut fi ajunsă, scorul final fiind 25 – 22.

Suspans mare în setul 4

Cel mai strâns a fost setul patru, în care SCM a jucat fără presiune, având deja asigurat un punct în faţa campioanei. Însă, zălăuanii au simţit că pot mai mult şi s-au concentrat la maxim. Gazdele au avut puterea să revină de la 20 – 22 şi de la 21 – 23, reşind să egaleze la 23, moment în care Arcada a cerut time-out. Suspansul a fost la cote maxime, dar ultimele mingi au fost gestionate foarte bine de SCM Zalău care s-a impus cu 25 – 23!

Sâmbătă, de la ora 14.00, SCM Zalău întâlneşte SCMU Craiova, într-un joc important pentru locul 2, în timp ce de la ora 18.00, Arcada Galaţi joacă cu Steaua Bucureşti.

Tot vineri, SCMU Craiova a câştigat cu 3 – 1 în faţa celor de la Steaua.

SCM Zalău – Arcada Galaţi 3 – 1 (22, -22, 22, 23)!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1