Connect with us

FOTBAL

Florin Istrate, tras pe linie moartă la SCM Zalău. ”Nu intră în calculele mele”

Unul dintre cei mai experiementaţi jucători de la SCM Zalău a fost exclus din lot înaintea meciului cu Minaur şi din câte se pare, antrenorul Vasile Jula nu vrea să mai conteze pe jucător

Schimbarea de antrenor de la SCM Zalău a adus de la sine şi unele schimbări la nivel de lot. Devenit interimar la echipă, Vasile Jula a luat o decizie radicală în cazul lui Florin Istrate, chiar înainte de derby-ul cu Minaur Baia Mare.

Antrenorul a decis să îl excludă din lot pe unul dintre cei mai experimentaţi jucători. Florin Istrate nu doar că a fost tras pe linie moartă, dar a fost anunţat că nu mai are ce căuta la antrenamentele echipei.

Lică Jula nu a dorit să spună mai multe detalii despre acest subiect, însă şi-a asumat decizia pe care a luat-o în legătură cu jucătorul.

”Este strict decizia mea, iar cât sunt eu antrenor, nu contez pe serviciile lui şi nu intră în calculele mele”, ne-a declarat Vasile Jula.

Şi jucătorul a fost anunţat luni de decizia antrenorului , iar Florin Istrate se va antrena separat în perioada următoare. Fotbalistul este la SCM Zalău de la începutul anului 2020 şi îşi termină contractul la finalul lunii mai.

Trei goluri a marcat Florin Istrate pentru SCM Zalău, toate în turul de campionat. În retur, fotbalistul a fost titular la meciurile cu Someşul Dej şi Luceafărul Oradea, iar în partida cu CSC Sânmartin a intrat la pauză.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL