Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu se deplasează pe terenul ultimei clasate

În etapa a XV-a, gruparea de sub Măgură are o şansă bună de a mai adăuga 3 puncte în clasament, având parte de un adversar mai facil. Şimleuanii întâlnesc Luceafărul Oradea, o echipă condamnată la ultimul loc, care a acumulat doar 5 puncte

Sâmbătă, ora 17.00, Baza Sportivă ”Luceafărul” din Sînmartin:

Luceafărul Oradea – Sportul Şimleu

Menţinerea în Liga a III-a devine un obiectiv tot mai uşor de atins pentru Sportul Şimleu, care cu patru etape înaintea finalului de campionat se află pe locul 6, cu un avans de 4 puncte faţă de CSM Satu Mare, ocupanta locului 9.

Însă, până nu sunt salvaţi şi matematic, şimleaunii nu se relaxează şi abordează fiecare joc cu maximă seriozitate. Chiar şi înaintea meciului cu ultima clasată, elevii lui George Zima sunt concentraţi 100% la importanţa partidei şi la şansa pe care o au să mai adauge 3 puncte în clasament.

Sportul Şimleu joacă sâmbătă pe terenul celor de la Luceafărul Oradea, o echipă ce a strâns doar 5 puncte în clasament. Bihorenii par primii retrogradaţi din Seria a X-a, deşi Luceafărul a arătat un joc mai bun în retur.

Ultima clasată a făcut meciuri bune cu primele două clasate, în care a pierdut la limită cu Minaur şi SCM Zalău, iar în prima etapă a reuşit o remiză cu CSC Sânmartin.

Ţinând cont de situaţia din clasament, Sportul Şimleu pare favorită, însă echipa antrenată de George Zima are în continuare mari probleme de lot. Vor lipsi şi sâmbătă Ismael Guiti, Răzvan Pop, Bogdan Oltean şi Roland Crişan care sunt accidentaţi, dar nu va putea juca nici căpitanul Marius Leitan, suspendat pentru cumul de cartonaşe.

”Cu 3 puncte în meciul cu Luceafărul Oradea, în mare parte am fi salvaţi şi din punct de vedere sportiv.  Ne va aştepta un joc greu, fiindcă cei de la Luceafărul nu au ce pierde şi vor juca dezinvolt. În ultimele etape au arătat un joc pozitiv, dar sperăm să ne pregătim bine şi să câştigăm acest meci”, ne-a declarat George Zima.

În tur, Sportul Şimleu s-a impus cu 2 – 1. Cele două echipe s-au mai întâlniat de două ori în perioada de pregătire din iarnă, iar Sportul Şimleu a câştigat primul joc cu 1 – 0, iar al doilea amical s-a terminat la egalitate, scor 1 – 1.

În condiţiile în care CSC Sânmartin, ocupanta locului 5, are un meci greu la Baia Mare, Sportul Şimleu ar putea urca un loc în clasament dacă se va impune pe terenul ultimei clasate.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL