Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher: “Putem câştiga cu toate echipele, dar la fel de bine putem şi pierde”

Primul turneu din play-off-ul Diviziei A1 debutează astăzi, la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău


SCM Zalău organizează primul turneu din play-off-ul pentru locurile 1 – 4 şi urmează să joace cu Steaua Bucureşti, Arada Galaţi şi SCMU Craiova.

Zălăuanii încep play-off-ul de pe locul 2 şi speră ca la final de campionat să obţină o medalie.

Eu personal preferam să începem play-off-ul de pe locul 4, dar să îl avem pe Leo sănătos. Este clar că şansele noastre nu mai sunt aceleaşi, dar noi vom face tot ce putem, să jucăm un volei bun şi să nu ne mulţumim doar cu locul 4 dinaintea turneului. Putem să câştigăm cu toate echipele, dar la fel de bine putem să şi pierdem.Va fi un turneu echilibrat, cu echipe de valori apropiate. Din păcate noi nu avem foarte multe variante. Dacă vom reuşi să obţinem 3 puncte în turneul de la Zalău, mă voi declara mulţumit”, ne-a declarat Adrian Feher.

Favorită la câştigarea campionatului, Arcada Galaţi îşi poate asigura medaliile de aur încă de la turneul de la Zalău. Chiar dacă nu va fi uşor, antrenorul SErgiu Stancu anunţă că echipa sa se gândeşte doar la victorie în fiecare meci.

“Cu siguranţă o să fie un turneu foarte greu. Ne aşteaptă o luptă grea, deoarece vom întâlni cele mai bune echipe din România. Noi vom aborda fiecare meci doar cu gândul la victorie, pentru a ne apropia de obiectivul nostru final. Acum ne focusăm pe Craiova, primul nostru adversar din acest turneu”, ne-a declarat Sergiu Stancu, antrenorul Arcadei Galaţi.

Programul turneului de la Zalău:

Joi, ora 14.00: Arcada Galaţi – SCMU Craiova

Ora 18.00: SCM Zalău – Steaua Bucureşti

Vineri, ora 14.00: SCMU Craiova – Steaua Bucureşti

Ora 18.00: SCM Zalău – Arcada Galaţi

Sâmbătă, ora 14.00: SCM  Zalău – SCMU Craiova

Ora 18.00: Steaua – Arcada Galaţi

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1