Connect with us

Social

Doliu în USR Sălaj. Unul dintre membrii partidului a murit la doar 36 de ani

Zălăuanul Doru Roman era șofer de TIR și simpatiza partidul condus de Dan Barna, pentru care a depus în ultimii ani multă muncă și a pus mult suflet

Doru Roman era un om fericit. Avea satisfacție, din punct de vedere profesional și financiar. Zălăuanul era șofer de TIR pe comunitate. Prietenii spun că era foarte generos și își ajuta tot timpul apropiații.

În plan personal, Doru se afla acum în al noulea cer, deoarece acum mai puțin de 2 luni soția sa născuse!

Acum vreo trei săptămâni, tânărul cu rădăcini din satul Șeredeiu (comuna Horoatu Crasnei) a răcit, dar nu prea a băgat în seamă acest lucru. La un moment dat, însă, Doru a început să se simtă rău. Undeva pe data de 18 martie a făcut un test de COVID-19, care confirma faptul că e pozitiv.

Cam de atunci, zălăuanul a cam început lupta contratimp pentru viață, deoarece starea sa de sănătate s-a deteriorat. La începutul săptămânii trecute, Doru Roman a ajuns la ATI cu insuficiență respiratorie, iar de câteva zile era intubat. Fiind o persoană robustă și puternică, s-a crezut că tânărul va putea să depășească momentele grele.

Din păcate, Doru Roman a pierdut lupta cea mai mare, iar în cursul zilei de azi s-a stins din viață pe un pat de la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Familia, prietenii, apropiații și colegii de USR Sălaj se află în stare de șoc. Doru Roman nu se mai află printre noi…

“Am aflat cu tristețe de pierderea colegului nostru, Roman Doru. A fost un om cu suflet mare, plin de viață și activ. Din păcate, a plecat mult prea devreme dintre noi, iar cuvintele sunt de prisos. D-zeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere!”, este mesajul colegilor de la USR Sălaj.

Să spunem că Doru Roman era membru de partid de vreo trei ani, iar la alegerile prezidențiale și la alegerile locale a fost unul dintre membrii cei mai activi.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social