Connect with us

DIVIZIA A1

Lovitură la SCM Zalău. Echipa de volei pierde un jucător important înainte de play-off!

Înainte de startul celei mai importante faze a campionatului, formaţia zălăuană a primit o veste şoc. Unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lot, brazilianul Leo Dal Bosco a fost diagnosticat cu hernie de disc şi va rata ambele turnee din play-off


Cu câteva zile înainte de startul celei mai importante faze din campionat, SCM Zalău a primit o lovitură grea şi a aflat că la cele două turnee din play-off nu va putea conta pe unul dintre cei mai importanţi jucători.

Brazilianul Leo Dal Bosco a avut dureri la spate şi nu a jucat nici în turneul de la Dinamo, iar după un control amănunţit a aflat că suferă de hernie de disc. Automat, voleibalistul nu mai are voie să facă efort şi cel mai probabil, în perioada următoare va trebuie să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Toate planurile echipei zălăuane au fost date peste cap, iar şansele ca SCM Zalău să obţină o medalie s-au micşorat, în condiţiile în care echipa nu va dispune de unul dintre cei mai experimentaţi jucători, care este şi căpitan.

Din păcate nu avem cum să îl recuperăm şi sezonul este terminat pentru Leo. Era foarte important să-l avem în teren, fiindcă ne băteam cu şanse reale la o medalie. Singurul lucru pozitiv este că am reuşit să ne îndeplinim obiectivul înainte ca el să se accidenteze.Este liderul echipei, căpitanul, iar Leo pentru noi era mai mult decât un jucător. Îmi pare foarte rău pentru el. Sper ca absenţa lui Leo să nu se vadă aşa de mult”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

SCM Zalău speră să se mobilizeze şi fără căpitanul Leo, la fel cum s-a întâmplat la primul meci din acest sezon, când gruparea de sub Meseş a învins campioana, fără jucătorul brazilian în teren, care era infectat cu COVID-19.

Leo Dal Bosco este de 8 ani la Zalău şi a mai jucat pentru CS Volei Municipal, cu care a câştigat un titlu, două Cupe şi patru medalii de argint.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1