Connect with us

FOTBAL

Vasile Jula asigură interimatul la SCM Zalău

Conducerea a discutat în aceste zile cu mai mulţi antrenori, dar deocamdată nu a ajuns la o înţelegere cu nimeni. În aceste condiţii Lică Jula continuă să fie interimar la gruparea zălăuană şi pregăteşte echipa pentru meciul de sâmbătă cu Gloria Bistriţa

După demisia lui Marius Paşca, funcţia de antrenor principal la SCM Zalău a fost preluată de Vasile Jula, fostul internaţional fiind ajutat de secundul Alexandru Pop.

Lică Jula a condus echipa în derby-ul cu Minaur Baia Mare şi cel mai probabil, fostul internaţional va fi antrenorul Zalăului şi la meciul din etapa următoare, programat sâmbătă, cu Gloria Bistriţa.

În ultimele zile, conducerea a discutat cu mai mulţi antrenori, dar încă nu a ajuns la o înţelegere cu nimeni, iar în aceste condiţii, interimatul este asigurat în continuare de Vasile Jula.

Directorul Doru Ţârle a şi anunţat zilele trecute că şi Lică este una dintre soluţiile optime pentru banca tehnică, însă pentru ca fostul internaţional să antrenez echipa până la final de sezon, cele două părţi trebuie să stabilească mai multe detalii.

”Avem variante de antrenori şi trebuie să luăm cea mai bună decizie. Interimar este Vasile Jula şi în proporţie de 90%, el va fi antrenorul echipei şi la meciul cu Bistriţa. Avem încredere în el şi în echipă că putem câştiga meciul de sâmbătă. Este greu să vină acum un antrenor nou şi să stea bancă după două zile, fiindcă nici nu cunoaşte jucătorii”, ne-a declarat Alin Pop, managerul echipei.

Lică Jula nu este la prima sa experienţă de antrenor. El a pregătit în trecut şi FC Zalău, în Liga a III-a, dar şi Unirea Mirşid, cu care a reuşit să câştige campionatul Ligii a IV-a, dar şi promovarea.

”Sunt antrenorul interimar al echipei şi în continuare pregătesc echipa pentru meciul cu Gloria Bistriţa. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următoarea”, a spus Jula.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL