Connect with us

FOTBAL

George Zima: “Am obţinut 3 puncte mari cu Someşul Dej. Victoria ne dă puţină linişte pentru finalul de retur”

Tehnicianul a evidenţiat importanţa victoriei de sâmbătă, prin care Sportul Şimleu a făcut un pas important spre atingerea obiectivului. Antrenorul Şimleului a scos în evidenţă forţa grupului, după ce Sportul a reuşit să revină de la 1 – 2 şi să se impună cu 3 – 2

Sportul Şimleu este imbatabilă pe teren propriu, unde în acest campionat a reuşit patru victorii şi trei rezultate de egalitate. Sâmbătă, în cadrul etapei a XIV-a, gruparea de sub Măgură a reuşit un succes important în lupta pentru atingerea obiectivului. Şimleuanii au câştigat cu Someşul Dej, scor 3 – 2, după ce au revenit de la 1 – 2.

Rezultatul final l-a mulţumit pe deplin pe antrenorul George Zima, care a evidenţiat importanţa acestei victorii. Tehnicianul a scos în evidenţă şi forţa grupului, ţinând cont că elevii săi au revenit de la 1 – 2 şi au câştigat un meci extrem de important.

”A fost o victorie mare cu Someşul Dej. Am dominat prima repriză, iar pe lângă gol am mai avut ocazii să facem 2 – 0. Din păcate, ne-am relaxat la o fază fixă şi am fost egalaţi. Am primit gol şi în repriza secundă, tot din fază fixă, un aspect la care în tur nu am avut atâtea probleme. Este un lucru care mă nemulţumeşte, deoarece primim uşor goluri, pe lipsă de marcaj. Se vede lipsa de experienţă la majoritatea jucătorilor, dar sper să reglăm şi aceste lucruri.Important că am luat 3 puncte mari, în ideea în care a intrat şi Someşul Dej în cursa pentru menţinere. Această victorie ne de puţină linişte pentru ultimele etape din retur. Vreau să-i felicit pe jucători. Meritul este 100% al lor şi mă bucur că mă fac mândru de ei, dar îi atenţionez să rămână în continuare modeşti, să muncească tot mai mult, fiindcă doar aşa putem progresa” , ne-a declarat George Zima.

Sportul Şimleu mai are de jucat patru meciuri din retur. Sâmbătă va juca în deplasare la ultima clasată, Luceafărul Oradea, după care pe 17 aprilie va întâlni SCM Zalău, pe teren propriu. Pe final de retur, şimleuanii mai joacă în deplasare la Minaur Baia Mare şi acasă cu Gloria Bistriţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL