Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău caută antrenor. “Avem 3 – 4 variante”

Sălăjenii se află în discuţii cu mai mulţi tehnicieni, iar până marţi conducerea vor lua o decizie. Potrivit directorului Doru Ţârle, există şi varianta ca Vasile Jula să pregătească echipa până la final de sezon. Însă, pentru aceasta cele două părţi trebuie să stabilească unele detalii

SCM Zalău a rămas fără antrenorul Marius Paşca, cel care a demisionat săptămâna trecută. Vasile Jula asigură interimatul, iar fostul internaţional a fost cel care a condus SCM Zalău în derby-ul cu Minaur Baia Mare, însă până la meciul de sâmbătă, cu Gloria Bistriţa, gruparea de sub Meseş ar putea avea un alt antrenor.

De câteva zile, conducerea poartă discuţii cu mai mulţi tehnicieni, iar o decizie va fi luată până marţi. Potrivit directorului Doru Ţârle există şi varianta ca Vasile Jula să rămână antrenorul echipe până la final de sezon, dar pentru asta, cele două părţi trebuie să stabilească unele detalii.

“Suntem în căutare de antrenor, dar nu este exclus să continuăm cu Vasile Jula. El este una dintre opţiunile noastre, dar şi el are doleanţele lui, de care trebuie să ţinem cont. Avem 3 – 4 variante de antrenori, cu care discutăm, dar trebuie să alegem varianta cea mai corectă pentru noi. Până marţi vom lua o decizie definitivă, fiindcă mai avem patru jocuri, iar sâmbătă avem un meci greu cu Bistriţa”, ne-a declarat Doru Ţârle.

Tehnicianul care va veni la SCM Zalău va semna până la final de sezon, cu opţiunea prelungirii înţelegerii în vară. Va trebui să califice echipa la baraj, unde SCM Zalău va lupta pentru promovarea în Liga a II-a.

“Avem echipă bună, iar un antrenor aşezat nu ar avea o problemă în a califica echipa la baraj. Orice antrenor va veni pentru acest sfârşit de sezon va trebui să califice echipa la baraj“, a mai spus directorul de la SCM.

Din câte se pare, pe listă se afle nume precum Alin Minteuan, Gică Barbu sau Dorin Toma, antrenori liberi în momentul de faţă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL