Connect with us

FOTBAL

Vasile Jula, după derby-ul cu Minaur. “Chiar dacă am pierdut, am câştigat un grup extraordinar”

Antrenorul care a condus echipa în meciul de la Baia Mare, a evidenţiat forţa grupului şi unitatea de care au dat dovadă jucătorii. Rezultatul din final nu a fost unul favorabil, dar fostul internaţional consideră că SCM Zalău a pierdut nemeritat

Vasile Jula a fost antrenorul lui SCM Zalău în derby-ul cu Minaur Baia Mare, fostul internaţional preluând această funcţie după demisia lui Marius Paşca.

Cu Lică antrenor, SCM Zalău era cât pe ce să obţină un rezultat pozitiv în derby-ul cu Minaur Baia Mare. Formaţia zălăuană a pierdut însă în ultimele secunde, după ce a jucat în 10 oameni din primul sfert de oră.

Foto la final de joc, Vasile Miriuţă şi Vasile Jula

A fost o înfrângere dramatică, dar antrenorul de la SCM Zalău a scos în evidenţă şi aspecte pozitiv şi a ţinut să remarce unitatea de grup pe care au arătat-o jucătorii.

Nu meritam să pierdem. Am primit un gol în ultimele secunde care din câte se pare a fost marcat din ofsaid. Nu mai putem face nimic, fiindcă rezultatul nu se mai poate schimba, dar îmi pare rău de munca băieţilor. Jucătorii s-au dăruit extraordinar şi cu siguranţă alta era soarta meciului dacă se juca 11 la 11. Chiar dacă am pierdut, am câştigat un grup extraordinar. Îi felicit pe băieţi, pentru că au arătat o unitate de grup”, ne-a declarat Vasile Jula.

Sursa foto: Cs Minaur fotbal/Dragomir Ovi

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL