Connect with us

DIVIZIA A1

Ionel Ciunt: “Mă bucur că SCM Zalău ajunge în EUROPA încă din primul sezon”

Primarul municipiului Zalău a remarcat rezultatele realizate până acum de echipa condusă de Adrian Feher și speră că SCM Zalău va putea cuceri o medalie încă din primul an de activitate

Cu un buget mult mai mic decât CS Volei Municipal Zalău, noua echipă de volei a Zalăului a reușit aproape imposibilul. Gruparea condusă de Adrian Feher a terminat campionatul regulat pe locul 2, în spatele campioanei Arcada Galați.

În aceste condiții, SCM Zalău și-a asigurat deja participarea în ediția viitoare a cupelor europene. Altfel spus, elevii lui Sorin Pop și Marius Lazăr vor ajunge în Europa încă după primul an de activitate!

Acum, Leo Del Bosco și compania se mobilizează pentru jocurile din play-off, acolo unde Zalăul se va bate pentru cucerirea unei medalii.

Rezultatele realizate în acest sezon de gruparea condusă de Adi Feher au fost remarcate și de primarul municipiului. Ionel Ciunt este mulțumit de voleibaliști, dar are o mică supărare: faptul că iubitorii sportului de la fileu de la poalele Meseșului nu și-au putut vedea favoriții în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

“Calificarea în cupele europene este un obiectiv pe care ni l-am propus de la început. Mă bucur că vom ajunge în Europa încă din primul sezon. Regretul meu estă că meciurile de volei nu au putut avea loc în prezenţa spectatorilor, care cu siguranţă ar fi venit în număr mare la sală să susţină echipa. Mi-am dorit să ne clasăm pe un loc de cupă europeană şi acest lucru şi din fericire s-a şi întâmplat. Sunt mulţumit din acest punct de vedere. Felicit jucătorii și staff-ul pentru ce au făcut până acum. Sper să continuăm tot așa și în perioada următoare”, a declarat primarul Ionel Ciunt pentru ziarul Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1