Connect with us

Administraţie

Cetăţenii comunei Crasna îşi pot plăti online taxele şi impozitele

Noua administraţie condusă de primarul Kovacs Istvan a implementat un sistem de plată online al taxelor şi impozitelor locale. “Se pot plăti impozitele locale, taxele sau chiar penalităţile în câteva secunde, introducând CNP-ul săi şi numărul cardului bancar”, spune primarul Kovacs Istvan

La alegerile locale din luna septembrie a anului trecut, Kovacs Istvan a fost ales responsabil să se ocupe de destinele comunei Crasna pentru cel puţin patru ani de zile.   Kovacs Istvan este un primar responsabil care promite să crească confortul cetăţenilor din comună.

În acest sens, Primăria comunei Crasna a făcut un pas important către digitalizare, iar recent a implementat un sistem online pentru plata taxelor.  Începând din finalul aceste luni, cetăţenii comunei Crasna îşi pot achita taxele, amenzile sau alte taxe locale de pe telefon, tabletă, calculator sau laptop, fără a mai fi nevoiţi să stea la coadă.

Mai mult, având în vedere situaţia epidemiologică de la nivel naţional, această metodă de plată online este cu atât mai bine venită cu cât se evită aglomerarea de la ghişeele Primăriei. Cei care doresc să îşi achite online taxele, impozitele sau amenzile, o pot face accesând următoarea adresă web: https://primariacrasna.ro/impotax.

Primăria lucrează la mai multe proiecte de investiții

Pe lângă acest sistem de plată online al taxelor şi impozitelor, în comuna Crasna se derulează şi alte proiecte de investiţii, cum ar fi reabilitarea Căminului Cultural din Huseni, precum şi construirea unei Grădiniţe cu Program Prelungit în centrul comunal.

Totodată, autorităţile vor să reabiliteze şi Liceul Tehnologic “Cserey Goga”, precum şi Grădiniţa cu Program Normal  din Crasna. Primarul Kovacs Istvan, alături de echipa sa din Primăriei au şi alte proiecte depuse pentru a obţine finanţare, precum construirea unui bazin de înot, dar şi modernizarea infrastructurii rutiere.

“Avantajul administrării electronice este că contribuabilul poate plăti impozitele locale, taxele sau chiar penalităţile în câteva secunde, introducând CNP-ul săi şi numărul cardului bancar”.

Kovacs Istvan

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie