Connect with us

Social

FOTO – De ziua lor, jandarmii sălăjeni au… plantat puieți de stejar

Pe data de 3 aprilie, Jandarmeria sărbătorește nu mai puțin de 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Pentru aceasta, în țară a fost demarată o campania „171 de stejari pentru România!”, la care s-au alăturat și jandarmii sălăjeni

În contextul aniversării a 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, jandarmii sălăjeni s-au alăturat campaniei naționale „171 de stejari pentru România!”. Activitatea constă în plantarea unui număr de 171 de puieți de stejar.

Acțiunea de împădurire s-a desfășurat în zona pădurii Panic, cu sprijinul Direcției Silvice Sălaj.

Scopul acestei campanii, inițiată de către Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, este de a determina cât mai multe persoane să participe, în mod voluntar, la activități de împădurire.

Jandarmii sălăjeni, la datorie!

În acest sfârșit de săptămână, având în vedere că duminică o parte din cultele religioase sărbătoresc Paștele, o atenție deosebită o vom acorda siguranței cetățenilor în zona lăcașelor de cult, acolo unde jandarmii sălăjeni vor asigura măsuri de ordine publică. Jandarmii vor fi prezenți pentru protejarea persoanelor și pentru prevenirea oricăror incidente care ar putea afecta ordinea publică.

Vom continua, totodată, să fim prezenți în zonele aglomerate pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară.

Facem un apel către toți cetățenii să dea dovadă de responsabilitate și să respecte normele de prevenire. Ne dorim ca cetățenii să înțeleagă faptul că toate acțiunile noastre sunt preventive, prezența noastră având ca scop reducerea riscurilor de răspândire a coronavirusului.

Dorim, de asemenea, să mai adaugăm că sâmbătă, 3 aprilie, este și Ziua Jandarmeriei Române. Se împlinesc 171 de ani de la înființarea Armei noastre. Acest eveniment important pentru noi ne va găsi în mijlocul comunității, acolo unde de fapt ne veți găsi mereu, asigurându-ne că sunteți în siguranță.

Tuturor celor care în acest sfârșit de săptămână sărbătoresc Paștele, le urăm un Paște fericit, multă sănătate și bucurii alături de cei dragi.

      Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social