Connect with us

DIVERSE

Jocuri de păcănele online la modă în primăvara lui 2021

Cazinourile online au periodic promoții cu rotiri gratuite la cele mai populare sloturi. Astfel, poți încerca jocurile „la modă” în perioada respectivă. 

Poți opta și pentru varianta demo pentru a juca fără să riști fondurile proprii, cele mai multe platforme oferind această posibilitate, dar jocul are alt farmec atunci când știi că sunt șanse să și câștigi bani.

În această primăvară, sunt la putere jocurile cu șeptari, dar și cele inspirate din legende din timpuri străvechi. În rândurile care urmează îți prezentăm cele mai populare cinci sloturi în această primăvară: 

BOOK OF DEAD

În centrul jocului creat de Play’N Go este exploratorul Rich Wilde, plecat în căutarea „cărții morților”, un vestigiu dintr-o lume demult apusă. Câștigul maxim este de 5.000 de ori suma mizată, însă îți trebuie mult noroc să ajungi la el, pentru că vorbim despre un slot cu volatilitate ridicată.

Rotirile Gratuite cu simbol expandabil sunt declanșate când prinzi trei sau mai multe simboluri Scatter (cartea). În timpul seriei se poate declanșa o altă serie de Free Spins. Rata de câștig este de 94,25%.

BOOK OF RA DELUXE

Book of Ra Deluxe este produs de GreenTube. Se bazează tot pe reprezentări ale unor elemente din Egiptul Antic. În mitologia egipteană, zeul Ra este cel care a creat zeii, oamenii și lumea. Obiectivul jucătorului este de a „ateriza” trei cărți pe ecran, pentru că acestea aduc serii de runde gratuite în cadrul cărora se obțin câștiguri însemnate (Payout-ul este de 95.1%).

Este un slot pentru jucătorii răbdători, întrucât volatilitatea este mare. Câștigurile se obțin rar, însă poți obține chiar și de 10.035 de ori miza rundei.

BURNING HOT

Este produs de European Games Technology (EGT). Îl recomandă, mai întâi, Payout-ul ridicat (96.45%), apoi de volatilitatea scăzută, care aduce câștiguri cu o frecvență atractivă. Jocul este îndrăgit și pentru simbolul Wild, trifoiul cu patru foi. El apare pe rolele 2, 3 și 4, înlocuind orice simbol dacă se pot forma combinații câștigătoare pe cele cinci linii de plată. Nu sunt înlocuite cele două simboluri Scatter, dolarul și steluța purpurie.

Nu lipsește nici Jackpotul Progresiv (Jackpot Cards), care ajunge și la sume cu cinci zerouri.

SIZZLING HOT DELUXE

Rămânem în zona „HOT” cu un slot produs de GreenTube. Sizzling Hot Deluxe este unul dintre cele mai vechi jocuri cu șeptari din topul celor mai populare. Rata de câștig este de 95.66%, combinată cu o volatilitate medie, care face ca rotirile norocoase să nu se lase așteptate.

Vedeta este simbolul „7”, așa cum era de așteptat. O linie de tipul 77777 aduce un câștig echivalent cu de 1000 de ori suma mizată. Așadar, o rundă pe care pariezi 50 de bani îți poate adăuga în cont 500 de lei.

Miza minimă la acest joc este de 5 bani, iar cea maximă este de 50 de lei. Te poți distra multe runde cu mulți bani sau poți vâna un câștig de 50000 de lei.

20 SUPER HOT

Este produs de EGT, având un Payout de 95.79%. 20 Super Hot Este un joc cu volatilitate scăzută, adică se obțin câștiguri dese. Acest lucru îi încântă pe jucători, chiar dacă valorile majorității câștigurilor nu sunt foarte ridicate.

Combinațiile norocoase se formează pe cele 20 de linii de câștig. Cel mai valoros simbol este șeptarul. Linia 77777, visată de toți pariorii, plătește 1.000 de fise. Cel mai mare câștig este oferit de steluța aurie (simbolul Scatter) – 10.000 de fise. Strugurii sunt cele mai valoroase fructe. Cinci struguri aduc 500 de fise. 

Slotul 20 Super Hot are și un Jackpot progresiv, care se poate declanșa după orice rotire, indiferent că este pierzătoare sau câștigătoare. Cel mai mare jackpot depășește 200.000 de euro.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE