Connect with us

DIVIZIA A1

Adi Feher, mândru de ECHIPA sa. ”În niciun caz nu speram să fim aici. Meritul este al antrenorilor şi jucătorilor”

Managerul de la SCM Zalău spune că nu se aştepta la o astfel de performanţă încă din primul sezon, ţinând cont că Zalăul are o echipă nouă, care în vară a pornit de la zero

Meciuri de cupe europene vor putea fi văzute din nou la Zalău, începând din toamnă, după ce SCM Zalău şi-a asigurat participarea în cupele europene prin faptul că a prins play-off-ul Diviziei A1.

La o astfel de performanţă nu se aştepta nimeni, nici managerul Adrian Feher, cel care în vară a căutat cele mai bune soluţii, pentru ca SCM Zalău să îşi formeze un lot valoros.

”În vară când am aflat că Primăria Zalău îşi doreşte să continue tradiţia voleiului zălăuan şi a fost început acest proiect, în niciun caz nu speram să fim pe locul 2 la final de sezon regulat. Am fost practic o echipă nouă, care a transferat 12 jucători şi care nu ştia nici în ce ligă va juca. Am fost presaţi şi de timp, iar aceste lucruri nu pot fi trecute cu vederea. Nu vrem să ne facem un titlu de glorie, dar ne-am făcut treaba foarte bine. Primăria ne-a asigurat tot suportul necesar pentru a ne desfăşura activitatea, iar alături de noi au fost şi oameni de afaceri, care au avut încredere în noi. Meritul este exclusiv al jucătorilor şi antrenorilor. În condiţiile în care ne-am luptat cu Arcada, cu Dinamo, echipe cu bugete foarte mari, cu SCMU Craioava şi Steaua, nu a fost uşor, însă priceperea antrenorilor şi puterea de luptă a băieţilor pe care i-am transferat în vară s-a văzut”, ne-a declarat Adrian Feher.

În funcţie de locul ocupat la finalul play-off-ului din Divizia A1, SCM Zalău va juca în Cupa Challenge sau în Cupa CEV.

Pare imposibil de crezut că zălăuanii pot lua încă din acest sezon titlul, astfel încă să joace în Liga Campionilor, deoarece între locul 2 şi prima poziţie ocupată de Arcada Galaţi este o diferenţă de 9 puncte.

”Pentru primul sezon, nici nu mai contează în ce cupă europeană vom juca. Important că voleiul zălăuan a revenit acolo unde îi este locul şi unde merită. Sper ca în următorii ani să revenim la statutul de favoriţi pentru medalii, la titlul de campioană, pentru că publicul zălăuan merită şi îmi place să pun accentul pe treaba asta. SCM Zalău este clubul zălăuanilor”, spune Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1