Connect with us

LIGA I

Dia Guard şi Fan Courier s-au reîntâlnit într-un meci amical cu multe goluri

Altădată, cele două grupări se luptau pentru poziţiile fruntaşe în prima ligă de minifotbal. Pe timp de pandemie, cele două grupări şi-au dat întâlnire într-un joc amical, pe care Dia Guard l-a câştigat la pas, la o diferenţă de cinci goluri

Situaţia epidemiologică nu permite reluarea competiţiilor de la amatori fără respectarea protocolului în vigoare ce prevede testarea sportivilor la două săptămâni cu teste RT-PCR.

În lipsa de competiţii, echipele de minifotbal continuă să se pregătească în cadrul unor jocuri amicale ce au loc la Baza Sportivă Onix.

A fost săptămână când au avut loc chiar şi peste 15 partide, însă în ultimele zile nu a mai fost atât de mare cererea. S-au disputat nouă partide, iar capul de afiş a fost confruntatea dintre Dia Guard Cipricom şi Fan Courier. S-au întâlnit două echipe cu state vechi la minifotbal şi care cu ani în urmă se luptau pentru supremaţie. În ultimul sezon, Fan Courier a activat doar în Liga Firmelor, în timp ce Dia Guard a evoluat tot la cel mai înalt nivel şi a fost delcarată câştigătoarea ultimei ediţii a Superligii.

Amicalul dintre Dia Guard şi Fan Courier a fos presărat cu multe goluri. Echipa cea mai în formă a avut câştig de cauză, iar Dia Guard s-a impus cu 7 – 2. Mihai Bode a reuşit o triplă, iar de la Dia Guard au mai marcat Toth Karoly, Ionuţ Blaga, Ruben Rodina şi Gabriel Ţiriac. De cealaltă parte, Fan Courier nu a avut aceeaşi forţă ofensivă şi a înscris doar de două ori, prin Flaviu Bărnuţiu şi Rareş Hossu.

În două partide s-au consemnat rezultate de egalitate. Brothers Team – Cetăţenii s-a terminat 4 – 4, scor care s-a înregistrat şi la partida dintre Tenaris şi Spartacus.

Cele mai multe goluri s-au marcat la amicalul dintre Marisa şi Spartacus. S-au înscris nu mai puţin de 15 goluri, iar câştig de cauză a avut Marisa care s-a impus cu 9 – 6. Cinci jucători de la Marisa şi-au trecut numele pe lista marcatorilor, iar cele mai multe reuşite i-au aparţinut lui Ciprian Bărnuţiu care a reuşit o triplă.

O nouă victorie pentru Unirea Hida, care s-a impus în amicalul cu Celebrii Anonimi. Scorul final a fost 4 – 2, iar protagoniştii victoriei au fost Ciprian Mitrea şi Andrei Petruş, ambii reuşind câte o ”dublă”.  Un succes clar a obţinut şi Unirea Mirşid care a trecut la trei goluri diferenţă de Salvarea Zalău, scor 5 – 2. De la echipa din Mirşid, patru jucători şi-au trecut numele pe lista marcatorilor, este vorba de Marius Bereschi, Viorel Chende, Marius Teglaş şi Bogdan Petruşan, care a reuşit o ”dublă”.

Cu scorul de 5 – 2 s-a terminat şi amicalul dintre Mobil Team şi Barău Tusa, gruparea mobilă având câştig de cauză.

Lupii Racâş a arătat o forţă în ofensivă la partida cu Sporting Peceiu. Echipa din comuna Hida s-a impus la trei goluri diferenţă şi a marcat de şapte ori în poarta adversă. Cel mai spectaculos gol l-a reuşit Ionuţ Pop, care a înscris cu călcâiul, la vinclu, de la aproximativ 10 m!

Confruntarea dintre BT Royal şi Milionarios a fost una spectaculoasă, în care s-au marcat 10 goluri. Bancarii s-au impus cu 6 – 4, iar un mare merit în obţinerea victoriei l-a avut Octavian Ardelean, care a reuşit să înscrie 4 goluri.

Rezultatele şi marcatorii meciurilor amicale din ultima săptămână:

Brothers Team – Cetăţenii 4 – 4

Au marcat: Ionuţ Duma (2), Alexandru Man şi Rareş Marincaş, respectiv Ionuţ Breban (2), Ovidiu Burcă şi Mihai Man

BT Royal – Milionarios 6 – 4

Au marcat: Octavian Ardelean (4), Lucian Terheş şi Alin Todoruţ, respectiv Cristian Marincaş (3) şi Sorin Vlaicu

Mobil Team – Barcău Tusa 5 – 2

Au marcat: Andrei Dalnoki (2), Dan Prodan, Răzvan Sabău şi Flaviu Ghiurco, respectiv Sorin Costea şi Adrian Costea

Lupii Racîş – Sporting Peceiu 7 – 4

Au marcat: Cosmin Onaca (3), Cristian Şomai, Mihai Pop, Doru Pop şi Ionuţ Pop, respectiv Iosif Iepure, Răzvan Galea, Sergiu Ardelean şi Florin Măluţan

Unirea Hida – Celebrii Anonimi 4 – 2

Au marcat: Ciprian Mitrea (2) şi Andrei Petruş (2), respectiv Mario Ciurbe şi Ilyes Tamaş

Unirea Mirşid – Salvarea Zalău 5 – 2

Au marcat: Bogdan Petruşan (2), Marius Bereschi, Viorel Chende şi Marius Teglaş, respectiv Raul Man şi Paul Indrecan

Tenaris – Spartacus 4 – 4

Au marcat: Nicolae Micle (2) şi Ruben Rodina (2), respectiv Sergiu Elekeş, Paul Nerţan, Kurti Eduard şi Alex Nerţan

Dia Guard Cipricom – Fan Courier 7 – 2

Au marcat: Mihai Bode (3), Toth Karoly, Ionuţ Blaga, Ruben Rodina şi Gabriel Ţiriac, respectiv Flaviu Bărnuţiu şi Rareş Hossu

Marisa – Spartacus 9 – 6

Au marcat: Ciprian Bărnuţiu (3), Paul Pintea (2), Cristian Mureşan (2),  Vlad Tohat şi Dan Olar, respectiv Paul Nerţan (4) şi Sergiu Elekeş (2)

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in LIGA I