Connect with us

DIVIZIA A1

Debut în Divizia A1 pentru tânărul George Breban (18 ani)

Voleibalistul a bifat primul său meci la acest nivel. Jucătorul de la SCM Zalău a jucat pe întreaga durată a meciului cu CSU Braşov şi a contabilizat 5 puncte


Încă din primul sezon, SCM Zalău a lucrat şi la pregătirea lotului pentru campionatele următoare, astfel că a transferat şi jucători tineri, de perspectivă.

De la Gloria Buzău a venit secundul Mihai Mărgineanu, iar de la LPS CSS Bihorul Oradea, conducerea tehnică l-a ochit pe George Breban, un junior talentat, component al lotului naţional de juniori.

El a venit la Zalău în iarnă, iar debutul său la SCM s-a consemnat în cadrul ultimului turneu din retur. În meciul cu CSU Braşov, tânărul jucător a fost în teren pe tot parcursul partidei şi a reuşit să contabilizeze 5 puncte.

A fost primul meci în Divizia A1 pentru George Breban, component al lotului naţional de juniori.

”Este un jucător de mare perspectivă, care sunt convins că va sta mult timp la Zalău şi cred că în următorii ani va fi titular la echipa noastră. Copilul are calităţi şi este component de bază al lotului naţional de juniori. Noi dăm credit jucătorilor tineri să intre în teren şi să acumuleze experienţă”, spune managerul Adrian Feher.

Şi tânărul Mihail Mărgineanu a jucat în meciul cu CSU Braşov, în care a reuşit să contabilizeze 10 puncte. Cel mai bună jucător al Zalăului a fost Mihai Tarţa, cu 18 puncte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1