Connect with us

FOTBAL

Vin măsurile la SCM Zalău

Primarul Ionel Ciunt a adunat păreri de la antrenori și conducători, în cadrul unei întâlniri ce a avut loc azi la Primărie, după care i-a trasat directorului Doru Țârle să vină cu un set de măsuri. “Miercuri, la ora 8, vreau să am măsurile pe masă!”, a punctat edilul municipiului

Timp de aproape două ore, primarul Ionel Ciunt a primit… raportul de la cei doi antrenori – Marius Pașca și Alexandru Pop, dar și de la conducere. S-a discutat despre activitatea din ultima perioadă, dar mai ales depre rezultatele mai modeste din acest început de retur.

Primarul Ionel Ciunt a analizat, a cântărit, dar nu a luat nicio decizie… deocamdată, urmând ca o decizie să fie luată doar după ce directorul Marcel Doru Țârle îi va prezenta un set de măsuri gândite de conducere.

“Am stat și am analizat ce a spus fiecare. Conducerea clubului va stabili un set de măsuri, după care voi lua o decizie. Miercuri, la ora 8, vreau să am măsurile pe masă!”, a declarat Ionel Ciunt pentru Sportul Sălăjean.

De precizat că întâlnirea s-a prelungit mult, membrii staff-ului tehnic și al staff-ului administrativ au continuat să discute și după ce primarul Ionel Ciunt s-a retras.

Se pare că aceeași formulă o vom regăsi și în această seară, deoarece antrenorii și conducătorii vor să găsească împreună cea mai bună soluție pentru ieșirea din criză. Cu atât mai mult, derby-ul cu Minaur Baia Mare bate la ușă, iar derby-ul orgoliilor cu Sportul Șimleu se va disputa peste vreo două săptămâni.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL