Connect with us

FOTBAL

Daniel Sabou e realist. “Campionatul în Sălaj nu poate începe. Echipele nu au posibilităţi financiare pentru testele RT-PCR”

În zadar a solicitat FRF o modificare de protocol medical, prin care testele RT-PCR să fie înlocuite cu teste rapide, mult mai accesibile pentru echipe, deoarece autorităţile nu au schimbat protocolul, ţinând cont că în ultimele săptămâni cazurile de COVID-19 au crescut în ţară


Deşi nu s-a modificat protocolul, AJF Arad dă drumul la Liga a IV-a, iar nouă echipe şi-au asumat respectarea prtocolului medical aflat în vigoare.

După părerea lui Daniel Sabou, în Sălaj acest lucru pare imposibil, ţinând cont de situaţia financiară pe care o au echipele din Liga a IV-a.

În condiţiile date, Liga a IV-a mai are de aşteptat, însă AJF Sălaj speră să poată organiza un minicampionat sau un turneu pentru desemnarea campioanei, dar cu condiţia ca acest protocol să se modifice.

“Unde echipele au bani se poate juca. Din punctul meu de vedere, campionatul în Sălaj nu poate începe, fiindcă echipele nu au posibilităţi financiare pentru testele RT-PCR. Sunt multe alte judeţe potente din punct de vedere financiar care nu au pornit încă competiţiile, mă refer la Timiş, Bihor sau Cluj.  Trăim cu speranţa că măcar din aprilie-mai să putem juca şi noi.  Nu am renunţat la ideea să organizăm un mic campionat, astfel încât să putem desemna o campioană care să participle la barajul de promovare”, ne-a declarat Daniel Sabou.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL