Connect with us

DIVIZIA A1

Voleibaliştii zălăuani, învinşi de Dinamo

Chiar dacă a condus cu 1 – 0 la seturi şi a avut avantaj în setul al treilea, SCM Zalău a pierdut în patru seturi disputa cu “câinii roşii”. Această înfrângere nu o afectează prea tare pe gruparea de sub Meseş, deoacare dacă obţine o victorie cu 3 – 0 în faţa modestei CSU Braşov, atunci are locul 2 asigurat


După victoria uşoară din meciul cu Ştiinţa Bucureşti, SCM Zalău a întâlnit un adversar mult mai redutabil, Dinamo Bucureşti.

Însă, zălăuanii au început motivaţi meciul, iar pe parcursul primului set a fost care pe care. Un prim set frumos, în care elevii lui Sorin Pop şi Marius Lazăr au fost mai eficienţi.

S-au remarcat în special Slava Charapovich (7 puncte) şi Andrei Mihalescu (4 puncte), cei doi contribuit la câştigarea primului set de către zălăuani, 19 – 25.

Setul al doilea le-a aparţinut dinamoviştilor, jucătorii echipei din capitală controlând meciul. Zălăuanii nu au avut replică pentru Bozidar Cuk şi Gabriel Cherbeleaţă, astfel că dinamoviştii s-au impus cu 25 – 16.

În setul al treilea, Andrei Mihalescu a ieşit din nou la rampă reuşind punct după punct. Mai mult, voleibalistul Zalăului s-a remarcat şi la blocaj, alături de Mihai Coasă. Însă, deşi a condus în marea majoritate a setului, echipa din Zalău a cedat, scor 20 – 25.

Se pare că a fost şi un moment psihologic al partidei, deoarece, dinamoviştii au fost mai exacţi şi în setul al patrulea, pe care şi l-au adjudecat la 21, în ciuda unei prestaţii bune a zălăuanilor.

Cei mai buni jucători ai Zalăului în acest joc au fost Andrei Mihalescu şi Slava Charapovich, ambii cu câte 12 puncte,

Totuşi, chiar dacă a pierdut cu 3 – 1, SCM Zalău rămâne favorită să ocupe locul 2 la finalul sezonului regulat. Tot ceea ce trebuie să facă băieţii lui Sorin Pop şi Marius Lazăr este să câştige cu 3 – 0 în faţa celor de la CSU Braşov, într-un meci programat luni, de la ora 17.00.


Dinamo Bucureşti – SCM Zalău 3 – 1 (-19, 16, 20, 21)


loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1