Connect with us

HANDBAL

Sălăjencele Karina Ghinea şi Ştefania Mocuţ s-ar putea întâlni la turneul final

Foste colege la CSS Zalău, cele două handbaliste s-ar putea întâlni la turneul final, cu condiţia ca CSS 2 Baia Mare şi Sepsi SIC Sfântu Gheorghe să se califice de la turneul valoare


În drumul spre medalii la Campionatul Naţional, Ştefania Mocuţ (CSS 2 Baia Mare) şi Karina Ghinea (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) s-ar putea întâlni la turneul final.

Întrebată despre o posibilă întâlnire, Ştefania Mocuţ ne-a spus “Aş putea să mă întâlnes cu Karina Ghinea. Au şi ele o echipă bună, cu potenţial, de fiecare dată când am jucat cu ele au fost nişte meciuri echilibrate pe care din fericire le-am câştigat”.

De cealaltă parte, Karina Ghinea, a replicat: “Este foarte posibilă o întâlnire cu echipa fostei mele colege, dar doar la turneul final, deoarece la turneul valoare ne intersectăm cu altă grupă. Mi-aş dori o astfel de întâlnire pentru a ne lua revanşa”.

Karina Ghinea şi Ştefania Mocuţ au fost colege de echipă la CSS Zalău.

Ştefania Mocuţ: “Ne dorim o medalie”

“Porătiţa” de la CSS Baia Mare are încredere în colegele sale şi îşi doreşte ca echipa sa să ajungă la turneul final din postura de câştigătoare la turneul valoare. Mai mult, Mocuţ spune că obiectivul băimărencelor este cucerirea unei medalii.

“Vrem să ne calificăm de la turneul valoare la cel final de pe primul loc, să acumulăm cât mai multe puncte pentru că fiecare punct contează. Bineînţeles, ne dorim să terminăm campionatul cu o medalie”, ne-a declarat Ştefania Mocuţ.

Karina Ghinea: “Ne aşteptăm la meciuri din ce în ce mai grele”

Karina Ghinea evoluează pe postul de pivot la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe şi şi-a făcut treaba excelent în defensivă, ajutând echipa să încheie pe primul loc în Seria E, echipa din Covasna reuşind victorii pe linie.

“Am avut multe meciuri în cele două turnee, dar am reuşit să ieşim victorioase din toate confruntările. S-a observat o evoluţie faţă de celălalt turneu şi tindem să creştem în continuare pentru celelalte etape. De la fazele următoare ale competiţiei, ne aşteptăm la meciuri din ce în ce mai grele, dar suntem optimiste că totul va fi în favoarea noastră”, ne-a spus Karina Ghinea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL