Connect with us

DIVIZIA A1

VOLEI. SCM Zalău, victorie pentru EUROPA

Voleibaliştii pregătiţi de Sorin Pop şi Marius Lazăr au făcut instrucţie cu Ştiinţa Bucureşti, formaţie pe care au învins-o în trei seturi, în doar… 52 de minute


În aceste zile, la Bucureşti se desfăşoară ultimul turneu din sezonul regular din Divizia A 1 la volei masculin. SCM Zalău avea nevoie de trei puncte din înfruntările cu Ştiinţa Bucureşti, Dinamo şi CSU Braşov pentru a-şi asigura un loc în play-off (locurile 1 – 4).

În primul meci, voleibaliştii pregătiţi de Sorin Pop şi Marius Lazăr au dat peste Ştiinţa Bucureşti, o formaţie modestă din subsolul clasamentului.

Zălăuanii nu au stat mult pe gânduri şi în doar 52 de minute au reuşit să obţină o victorie de 3 puncte, victorie ce le asigură o clasare în primele patru, ceea ce coincide cu o calificare în play-off-ul Diviziei A1 şi totodată cu o calificare în cupele europene.

Jocul cu Ştiinţa a fost la discreţia voleibaliştilor zălăuani, fiind un meci fără prea mult istoric.

În primul set, Zalăul s-a impus cu 25 – 18, în 18 minute şi tot de 18 minute au avut nevoie zălăuanii să-şi asigure şi setul al doilea. De această dată, echipa din capitală reuşind doar 11 puncte…

Setul al treilea a fost şi mai scurt, iar în doar 16 minute, SCM Zalău s-a impus cu 25 – 12.

Astfel, în doar 52 de minute, SCM Zalău obţine o victorie clară, o victorie pentru play-off, o victorie pentru Europa.

SCM Zalău va juca mâine cel mai important meci de la acest turneu, cu Dinamo, urmând ca luni să întâlnească CSU Braşov. Zălăuanii mai au nevoie de 3 puncte pentru a-şi asigura locul 2, fapt ce le dă posibilitatea să organizeze un turneu în play-off.

SCM Zalău – Ştiinţa Bucureşti 3 – 0

SCM Zalău: Leo Dall Bosco, Andrei Mihalescu, Ivan Kostic, Nicolas dos Santos, Vlad Cuciureanu, Mihai Coasă, David Csanad, Mihai Tarţa, Liviu Râpeanu, Nikola Pekovic – libero, Mihail Mărgineanu – libero. Antrenori: Sorin Pop (principal) şi Marius Lazăr (secund)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1