Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher: ”Sper ca băieţii să fie serioşi până la capăt şi să confirmăm un sezon extrem de bun”

Managerul secţiei de volei de la SCM Zalău este rezervat în declaraţii înaintea turneului ce poate duce gruparea zălăuană în Europa


Matematic, SCM Zalău încă nu este calificată în turneul pentru locurile 1 – 4, în condiţiile în care mai sunt puse în joc 9 puncte, la ultimul turneu din retur care programează trei etape.

Tocmai de aceea, managerul Adrian Feher nu se avântă în declaraţii până ce nu echipa sa este sigură de play-off-ul pentru locurile 1 – 4.

Nu avem voie să facem paşi greşiţi. Matematic încă nu suntem calificaţi în turneul pentru locurile 1 – 4, dar ne stă la îndemână să obţinem victorii cu Ştiinţa Bucureşti şi CSU Braşov. Ne dorim să mergem la Bucureşti cu tot lotul valid şi să obţinem minim 6 puncte, pentru a fi matematic în play-off-ul pentru locurile 1 – 4 şi să confirmăm un sezon extrem de bun făcut de echipa noastră. Sincer, nu mă aşteptam, dar sper ca băieţii să fie serioşi până la capăt şi să ajungem în turneul pentru locurile 1 – 4, ceea ce ne va da posibilitatea să luptăm pentru medalii din primul sezon”, ne-a declarat Adrian Feher.

Cel mai dificil joc al turneului va fi cu gazdele de la Dinamo, echipă ce a câştigat toate meciurile în acest an.

Dinamo este o echipă în formă, care joacă foarte bine şi care va fi greu de învins în propria sală. Dar vom aborda meciul la victorie şi vom vedea ce putem obţine. La final de turneu sper să ne bucurăm de o calificare.Cele mai bune calcule sunt să ne facem noi punctele. Nu avem preferinţe cine intră în play-off.Cu excepţia celor de la Arcada, celelalte echipe sunt de valori egale”, spune Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1