Connect with us

DIVIZIA A1

Vlad Cuciureanu: ”Mergem cu speranţe la Bucureşti că vom putea lua puncte şi din meciul cu Dinamo”

Multiplul campion al României consideră că zălăuanii sunt capabili să obţină puncte în mecul cu Dinamo, chiar dacă va fi o dispută foarte dificilă

De patru ori campion al României în ultimii cinci ani, Vlad Cuciureanu speră să îşi adauge în cv o medalie şi cu SCM Zalău, chiar la finalul acestui sezon. Pentru a ajunge să lupte pentru medalii, formaţia zălăuană trebuie mai întâi să se califice în play-off-ul pentru locurile 1 – 4, calificare ce poate fi atinsă la turneu de la Bucureşti.

SCM Zalău joacă cu Ştiinţa Bucureşti şi CSU Braşov, adversari în faţa cărora nu ar trebui să aibă probleme în obţinerea celor 6 puncte, însă Vlad Cuciureanu speră ca echipa sa să obţină puncte chiar şi din confruntarea cu Dinamo.

”La fiecare meci ne jucăm şansa indiferent de adversar. Ne bucurăm că suntem în această postură şi suntem aprope de calificarea în turneul pentru locurile 1 – 4. Încercăm să vedem dacă putem obţine şi mai mult. Nu trebuie să-i desconsiderăm pe cei de la Ştiinţa Bucureşti şi CSU Braşov. Vom tratat cu seriozitate şi aceste jocuri. Vom avea un meci greu cu Dinamo, o echipă total schimbată faţă de tur, dar mergem cu speranţe că putem lua puncte şi din acest meci. Întotdeauna, cel mai important meci este cel care urmează”, ne-a declarat Vlad Cuciureanu, cel care are în palmares două titluri cu Arcada Galaţi şi câte unul cu SCMU Craiova şi Volei Municipal Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1