Connect with us

FOTBAL

Debut în Liga a III-a pentru Eduard Trinka

La 19 ani, fotbalistul şimleuan a bifat primele minute în eşalonul superior, la meciul cu Progresul Şomcuta Mare. ”M-am bucurat să debutez în Liga a III-a cu o victorie meritată”, spune jucătorul


Încă din perioada junioratului Eduard Trinka era văzut o mare speranţă. În urmă cu trei ani a fost desemnat cel mai bun junior din Liga a IV-a, pe când juca la juniorii de la CS Barcău Nuşfalău, cu care a câştigat mai multe titluri.

Jucătorul a fost pentru o perioadă şi la juniorii de la Sepsi, iar în sezonul trecut a fost transferat la Sportul Şimleu, cu care a jucat în Liga a IV-a. După promovarea în Liga a III-a, fotbalistul a ales să plece la Nuşfalău, unde nu a apucat să joace niciun meci, competiţiile de la amatori fiind în continuare suspendate.

Conducerea i-a mai oferit o şansă lui Eduard Trinka în iarnă când a fost adus la Sportul Şimleu, pentru care sâmbătă a debutat în Liga a III-a. Jucătorul de la 19 ani a intrat pe final de meci în locul lui Bogdan Ciaca şi a bifat primele minute într-un eşalon superior.

”Mă simt foarte bine la Sportul Șimleu şi mă bucur că mi-a oferit domnul antrenor și conducerea şansa să fac parte din nou din echipă! Mă bucur foarte mult de atmosferă și atitudinea echipei şi de faptul că am avut ocazia să debutez în Liga a III-a  cu o victorie meritată. Am să muncesc foarte mult să îmi ajut echipa și sper să facem lucrurile pozitive  cum ne îndrumă domnul antrenor”, ne-a declarat Eduard Trinka, care speră să prindă  mai multe minute în etapele următoare.

”Pe viitor îmi propun să muncesc și să demonstrez că merit să joc şi titular. Avem jucători cu experiență de la cine pot  învăța foarte multe și cu siguranță după muncă vor apărea și rezultatele”, spune jucătorul.

Primul meci ca şi titular pentru Eduard Trinka poate fi sâmbătă, în deplasarea de la CAO Oradea, meci înaintea căruia, şimleuanii au multe absenţe în lot.

”L-am susţinut şi l-am dorit să rămână la echipă,dar în vară el a luat unele decizii greşite şi a ales alte lucruri.Eduard Trinka a primit o nouă şansă în iarnă, având în vedere că este şimleuan. Mă mulţumeşte atitudinea lui de la antrenamente, se pregăteşte bine. A primit şansa să debuteze în Liga a III-a şi probabil în meciul cu CAO va putea juca şi mai mult”, a spus George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL