Connect with us

Actualitate

Doi sălăjeni au ajuns la închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii de investigaţii criminale, împreună cu colegii lor de la Postul de Poliție Românași şi cei de la Secţia 7 Poliţie Rurală Nuşfalău, au pus în aplicare două mandate de executare a pesepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Jibou, respectiv Judecătoria Şimleu Silvaniei


La data de 23 martie, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Jibou, pe numele unui tânăr de 22 de ani, din comuna Românaşi.

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă de la o pedeapsă de 10 luni şi 20 de zile închisoare, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

În aceeaşi zi, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani, emis de Judecătoria Şimleu Silvaniei, pe numele unui tânăr de 28 de ani, din comuna Halmăşd. Tânărul a fost condamnat pentru conducere fără permis.

Cei în cauză au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj şi urmează a fi transferaţi la penitenciar în vederea efectuării pedepsei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate