Connect with us

FOTBAL

Reacţia jucătorilor daţi afară de la Sportul Şimleu

Bogdan Ciaca şi Silviu Crişan şi-au recunoscut faptele şi şi-au cerut scuze public. Totodată, Ciaca a fost ceva mai vehement în declaraţii şi spune că şi antrenorul George Zima ar fi fost în situaţia lor


Scandalul de la Şimleu a fost mediatizat în toată ţară. Conducerea clubului de sub Măgura a renunţat la Bogdan Ciaca şi Silviu Crişan, doi dintre cei mai experimentaţi jucători ai echipei, după ce aceştia s-ar fi prezentat băuţi la antrenamente.

Antrenorul echipei a spus că nu tolerează astfel de gesturi, astfel că au fost rezilitate contractele celor doi.

După acest incident, Bogdan Ciaca şi-a cerut public scuze faţă de colegi şi conducere.

”Tot ce spune Mister e adevărat și îmi asum. A fost o greşeală din partea mea şi regret. Probabil acumulând atâtea frustrări și lucruri negative în ultima vreme și nu doar din cauza fotbalului am răbufnit. Vreau să îmi cer scuze public faţă de Mister, conducere și colegi! Am mare încredere în Sportul Şimleu și nici nu se pune problema salvării de la retrogradare. Sunt sigur ca vor reuși. Le urez multă bafta și cele mai sincere scuze înca o dată”, ne-a declarat Bogdan Ciaca.

Totuşi, Bogdan Ciaca remarcă faptul că deşi îşi asumă ce a făcut şi îi pare rău, lasă de înţeles că probleme ar fi mai multe, iar decizia aceasta poate că a fost prea aspră.

“Referitor la ce a declarat domnul George Zima, nu pot să rămân nepăsător şi să fiu făcut de ruşine în halul acesta. Îmi asum ce am făcut şi îmi pare rău încă o dată! Am greşit, dar asta a fost o singură întâmplare, nu ceva ce se petrece săptămână de săptămână. Dacă conducerea nu tolerează aşa ceva, atunci ar trebui să înceapă de la Mister, şi el fiind în situaţia mea de multe ori! Dacă e să accept aceste vorbe, atunci le voi accepta de la domnul Gurzău, dar niciodată de la el. Sunt multe altele ce le-aş putea spune, dar nu vreau să creez mult tam tam pe tema asta, acuma când echipa are nevoie de linişte. Şi colegul meu, Crişan Silviu are aceleaşi sentimente. Nu căutăm iertare sau scuze, dar nu putem accepta să fim făcuţi de ruşine la nivel naţional de către cineva care e în aceeaşi postură ca şi noi. Poate mai rău. O zi bună”, a fost reacţia lui Bogdan Ciaca, cel care o bună parte din acest sezon a fost şi căpitanul echipei din Şimleu Silvaniei.

Cât despre Silviu Crişan, experimentatul fundaş lateral nu a comentat prea multe pe acest subiect, rezumându-se la următoarele: “Nu sunt prea multe de spus. Colegul meu a venit obosit iar eu am încercat sa ameliorez acele discutii iar acest lucru a fost luat împotriva mea. Da, este adevarat că am sărbătorit victoria şi acest lucru mi-l asum”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL