Connect with us

LUPTE LIBERE

Şase luptători de la CSS Zalău s-au calificat în finala Cupei României la juniori

Cristian Cobe, Sergiu Pop, Andrei Recian, Paul Purcăraş, Vasile Moldovan şi Denisa Paşcalău au reuşit să se califice în final în urma turneului de calificare ce a avut loc la Constanţa


Secţia de lupte libere de la CSS Zalău a fost cea mai activă a clubului, sportivii fiind angrenaţi în trei turnee de calificare în finala Cupei României în ultimele trei săptămâni, la diferite categorii de vârstă.

În perioada 19 – 21 martie, la Constanţa a avut loc turneul de calificare în finala Cupei României de Juniori. Pentru acest turneu, CSS Zalău a deplasat un lot format de şase sportivi, însoţiţi de antrenorul Gheorghe Panc.

Toţi cei şase sportivi au avut rezultate bune, reuşind să se califice în finala ce va avea loc în perioada 8 – 11 aprilie la Putna. Cristian Cobe (57 kg), Sergiu Pop (65 kg), Andrei Recian (79 kg), Paul Purcăraş (79 kg), Vasile Moldovan (92 kg) şi Denisa Paşcalău (76 kg) sunt cei şase finalişti de la CSS Zalău la Cupa României de juniori.

Turneul de la Constanţa a fost ultimul turneu de calificare, urmând ca din acest weekend să debuteze finalele.

Prima finală a Cupei României este programată în perioada 26 – 28 martie, la Piteşti, competiţia fiind rezervată categoriei de vârstă cadeţi.

Pentru acest turneu, de la CSS Zalău s-au calificat în finală Chiorean Janos (45 kg), Sebastian Ghiran (110 kg) şi Denisa Paşcalău (80 kg).

„Mergem cu gânduri mari la Piteşti şi fiecare dintre cei trei sportivi prezenţi în finală au şansa lor la medalie. Vedem cum va fi şi tragerea la sorţi, dar sperăm să venim cu trei medalii din tot atâtea posibile”, ne spune antrenorul Gheorghe Panc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LUPTE LIBERE