Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar, contribuţie importantă la punctul obţinut de Gaz Metan Mediaş, în deplasarea de la Sepsi

Intrat în minutul 58, sălăjeanul l-a păcălit pe centralul partidei şi a scos o lovitură de la 11 m în minutul 64, fază din care medieşenii au egalat şi au obţinut o remiză

Deşi a ajuns la Gaz Metan Mediaş imediat după ce a început returul de campionat, Vlad Morar a jucat în doar patru jocuri pentru medieşeni.A fost scos din circuit de COVID-19, motiv pentru care a ratat mai multe etape, astfel că debutul său în echipa lui Mihai Teja s-a consemnat doar la final de februarie, în partida dintre Gaz Metan şi CFR Cluj, când a jucat 12 minute.

De atunci, fotbalistul originar din comuna Crişeni a mai bifat 22 de minute în meciul cu UTA, 28 de minute în jocul cu CSU Craiova, iar duminică, în partida de la Sepsi a jucat cel mai mult.

A intrat în minutul 58, pentru a aduce un plus în atac şi după doar câteva minute a reuşit să obţină o lovitură de la 11 m. Sălăjeanul ”l-a păcălit” pe centralul partidei şi a căzut în careu deşi pe reluări s-a văzut clar că jucătorul de la Sepsi a atins mingea. Din penalty-ul obţinut de Vlad Morar, Gaz Metan Mediaş a reuşit să egaleze prin Ronaldo Deaconu şi medieşenii au obţinut primul rezultat pozitiv după cinci înfrângeri la rând.

Faza cu penalty-ul obținut de Vlad Morar

Cu 10 minute înainte de final, Vlad Morar putea înscrie pentru 1 – 2. A fost lansat în atac şi a scăpat singur cu portarul, însă goalkeeper-ul advers a ieşit la timp din poartă şi a blocat şutul.

După 28 de etape, Gaz Metan Mediaş este pe locul 13, cu 29 de puncte şi va juca în play-out pentru salvarea de la retrogradare.

În 16 jocuri din acest campionat şi-a făcut apariţia pe teren Vlad Morar, reuşind trei goluri în turul de camionat pentru UTA Arad.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL