Connect with us

FOTBAL

Etapa şi golul în Liga 1 pentru zălăuanul Gabriel Vaşvari

După ce a marcat în meciul de la Botoşani, fotbalistul a reuşit să înscrie şi în partida cu Gaz Metan Mediaş. Reuşita sa a venit tot de la punctul cu var, astfel că Vaşvari a ajuns la şase goluri în acest sezon

Deşi a trecut printr-o perioadă dificilă, fiind diagnosticat cu COVID-19, iar mai apoi a suferit o accidentare ce l-a ţinut departe de gazon, Gabriel Vaşvari a trecut cu bine peste perioada delicată.

A revenit în circuit cu aceeaşi poftă de joc şi a contribuit din plin la ultimele rezultate obţinute de Sepsi, prin care echipa din Sfântu Gheorghe şi-a asigurat calificarea în play-off-ul Ligii 1.

În etapa a XVII-a, Sepsi a câştigat cu 2 – 1 la FC Botoşani, iar o contribuţie importantă la victorie a avut şi Gabriel Vaşvari, cel care a marcat din lovitură de la 11 m.

Duminică, Vaşvari şi-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, reuşind să înscrie şi în meciul cu Gaz Metan Mediaş. Şi de această dată, zălăuanul a marcat din penalty, reuşind să deschidă scorul în minutul 8.

Indiferent de rezultatul acestui joc, Sepsi avea asigurată calificarea în play-off, însă echipa antrenată de Leo Grozavu a dorit să îşi îmbunătăţească situaţia din clasament. S-a terminat 1 – 1, după ce şi vizitatorii au reuşit să marcheze dintr-un penalty, în repriza secundă.

Sepsi este pe locul 4 cu 44 de puncte acumulate, când mai sunt de jucat două etape din retur, în care covăsnenii au de înfruntat pe UTA Arad şi FCSB.

Pe tot parcursul campionatului am arătat un joc bun şi am meritat calificarea în play-off. Cred că putem fi o nucă tare în faza superioară a campionatului şi am arătat că este foarte greu să ne învingă cineva”, a spus Gabriel Vaşvari.

Gabriel Vaşvari, golgheter la Sepsi

În acest campionat, Gabriel Vaşvari şi-a făcut aparţia pe teren în 20 de meciuri. A reuşit să înscrie şase goluri şi a devenit unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei din Sf. Gheorghe. Tot 6 goluri a mai înscris şi atacantul Safranko Pavol, care a evoluat în 22 de meciuri.

Mijlocaşul zălăuan a mai înscris în acest campionat în meciurile cu FC Botoşani, Hermannstadt, Astra Giurgiu, Poli Iaşi, dar şi la meciul din tur cu Gaz Metan, când a reuşit o “bijuterie” de gol.

Cinci din cele şase goluri au fost reuşite din lovituri de la 11 m, capitol la care Vaşvari are un procentaj foarte bun, reuşind 33 de goluri din penalty-uri, de când joacă în prima ligă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL