Connect with us

Actualitate

Locuitorii comunei Ip îşi pot plăti taxele ONLINE!

Primăria comunei a implementat un sistem modern de plată online, fiind o procedură comodă şi benefică, în special în contextul pandemiei de coronavirus


Comuna Ip a cunoscut o amplă dezvoltare de când în fruntea administraţiei se află László Márkus şi continuă să se dezvolte pe toate planurile.

Mai mult, administraţia locală se luptă pentru a crea cele mai bune condiţii pentru cetăţeni, atât din puncte de vedere al confortului, cât şi al eficienţei.

O dovadă în acest sens este implementarea unui sistem online pentru plata taxelor şi impozitelor. Astfel, locuitorii comunei Ip pot începând din această lună să îşi achite online toate taxele.

Acest sistem este unul benefic pentru cetăţenii, mai ales în contextul actual în care ne aflăm.

Cetăţenii nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze până la sediul Primăriei pentru a-şi achita cele necesare, ci pot face acest procedeu prin câteva click-uri.

În plus, este mult mai confortabilă această metodă pe care o întâlnim de obicei în ţări mult mai dezvoltate.

„Începând din această lună aveţi posibilitatea să achitaţi impozitele şi amenzile online, atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru alte persoane, iar în cazul plăţilor efectuate la sediul Primăriei Ip, este posibilă şi plata cu cardul bancar”, spune László Márkus.

Pentru plăţi online, cetăţenii trebuie să acceseze pagina oficială a instituţiei – www.primariaip.ro – să aleagă meniul PLĂŢI ONLINE, unde o să găsească mai multe opţiuni de plată.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate