Connect with us

FOTBAL

Adrian Micaş, gol de senzaţie în Liga a II-a

Mijlocaşul a înscris în victoria obţinută de ACS FC Recea în faţa celor de la CSM Reşiţa cu un şut de la aproximativ 20 m ce a mers direct în vinclul porţii adverse


Adrian Micaş continuă forma bună pe care o traversează la ACS FC Recea, mijlocaşul devenind şi căpitan, de când la cârma echipei a ajuns Florin Fabian. Mijlocaşul a făcut meciuri bune şi oferă siguranţă la mijlocul terenului.

Însă, fotbalistul în vârstă de 22 de ani este un jucător căruia îi place să apară şi la finalizare şi chiar dacă prima sa opţiune este pasa decisivă, Micaş mai încearcă şi poarta adversă.

În acest sezon, mijlocaşul a marcat un gol în poarta celor de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar în etapa recent încheiată, a punctat din nou pentru echipa din Recea.

Micaş a avut un şut senzaţional de la aproximativ 20 m care s-a oprit în vinclul porţii adverse. A fost golul de 5 – 0, într-un meci câştigat de echipa din Recea cu 6 – 0 în faţa celor de la CSM Reşiţa.

Nu este prima „ispravă” de acest gen a lui Micaş, sălăjeanul având un gol de excepţie şi în poarta celor de la Sticla Arieşul Turda (şut de la aproximativ 25 m), în sezonul trecut din Liga a III-a.

ACS FC Recea a obţinut această victorie după ce etapa trecută a pierdut la limită la Farul, fiind a doua victorie consecutivă obţinută pe teren propriu, după succesul cu „U” Cluj.

„Am venit de la Constanţa cu gândul să câştigăm următorul meci şi se pare că ne-a ieşit totul în meciul cu Reşiţa. Am făcut un meci bun şi am reuşit un rezultat ok”, a spus Adi Micaş la finalul jocului.

În urma acestei victorii, maramureşenii au urcat pe locul 13 în clasamentul Ligii a II-a şi se deplasează cu încredere la Timişoara, pentru duelul cu Ripensia din ultima etapă a sezonului regulat.

„Am pierdut un singur meci în acest an şi mergem la Timişoara să câştigăm. Atmosfera de la echipă este bună, grupul este mai unit ca niciodată şi vrem să facem cât mai multe puncte”, spune căpitanul de la ACS FC Recea.

În ceea ce priveşte lupta pentru evitarea retrogradării, Adi Micaş nu are nicio emoţie şi asigură iubitorii fotbalului din Maramureş că echipa din Recea nu va retrograda. „Cu siguranţă ne vom salva de la retrogradare. Nu este nicio urmă de îndoială”, a conchis căpitanul echipei.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL