Connect with us

HANDBAL

HC Zalău şi-a aflat programul finalului de tur

 Ultimele trei etape se vor juca în cadrul a trei turnee, iar formaţia zălăuană va juca pe 24 martie cu SCM Rm. Vâlcea, pe 31 martie cu Rapid Bucureşti, iar în 6 aprilie o va întâlni pe CSM Slatina. Cele trei turnee sunt programate să se joace la Baia Mare, Sf. Gheorghe şi la Bucureşti

Deşi este a doua parte a lunii martie, campionatul Ligii Naţionale nu este nici măcar la jumătate. Din tur au mai rămas de jucat trei etape, pe care FRH le-a programat tot sub formă de turnee. Marea supărare a multor echipe este că aceste etape se vor disputa în cadrul a trei turnee.

Următorul are loc în această săptămână, la Baia Mare, unde se vor juca meciurile din etapa a XIII-a, ca mai apoi, penultima etapă din tur să se desfăşoare în perioada 30 – 31 martie, la Sf. Gheorghe, tot sub formă de turneu.

Ultimul turneu din tur, în care au loc meciurile etapei a XV-a se va disputa în perioada 6 – 7 aprilie, la Bucureşti.

În aceste trei turnee, HC Zalău are un program greu. Va juca la Baia Mare cu SCM Rm. Vâlcea, iar la Sf. Gheorghe se va duela cu Rapid Bucureşti, în timp ce în turneul de la Bucureşti va da peste CSM Slatina.

“Suntem încrezători că putem obţine puncte şi din aceste meciuri. Până la urmă tot 7 contra 7 se joacă. Şi Vâlcea poate  trimite în teren doar un portar şi şase jucătoare de câmp. Într-adevăr întâlnim un adversar superior, dar nu ne duce cu capul la tăiere. Important să jucăm bine, iar jucătoarele să arate că sunt şi ele aproape de adversare”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Programul lui HC Zalău în final de tur:

25.03: HC Zalău – SCM Rm. Vâlcea (la Baia Mare)

31.03: Rapid Bucureşti – HC Zalău (la Sf. Gheorghe)

07.04: CSM Slatina – HC Zalău (la Bucureşti)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL