Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca surprinde. ”Pretenţiile unora sunt exagerate. Calificarea la baraj este un obiectiv propus de noi şi de jucători”

Într-un moment în care sub Meseş se vorbeşte tot mai mult de o promovare în Liga a II-a, tehnicianul a lămurit acest aspect după partida cu Luceafărul Oradea. Paşca a precizat că ajungerea la barajul pentru Liga a II-a nu este nicidecum un obiectiv trasat de conducere ci unul propus de jucători şi antrenori în urma rezultatelor bune din prima parte de campionat

Dacă în sezonul trecut s-a salvat de la retrogradare după ce FRF a îngheţat campionatul ca urmare a pandemiei, acum SCM Zalău este într-o situaţie totală diferită.

Este liderul Seriei a X-a, cu şanse mari la calificarea pentru barajul de Liga a II-a, acolo unde ajung primele două clasate.

Gruparea de sub Meseş are un avans de patru puncte faţă de echipa de pe locul 2 şi un avantaj de 6 puncte faţă de CAO Oradea, echipa de pe locul 3, când mai sunt de jucat doar şase etape din retur.

Într-un moment în care sub Meseş se vorbeşte tot mai mult de o promovare, Paşca a precizat că ajungerea la barajul pentru Liga a II-a nu este nicidecum un obiectiv trasat de conducere ci unul propus de jucători şi antrenori în urma rezultatelor bune din prima parte de campionat.

”Este prematur să vorbim de baraj. Suntem favoriţi să ajungem acolo prin prisma clasamentului, dar calificarea la baraj este un obiectiv pe care l-am propus noi şi jucătorii, în urma rezultatelor bune din tur. La început de campionat, eram bucuroşi dacă ne regăseam în primele patru locuri. Suntem practic o echipă nouă, fiindcă în ultimul an au venit foarte mulţi jucători, dar am reuşit să formăm o echipă competitivă, datorită seriozităţii şi muncii pe care au depus-o jucătorii. Pe munca echipei am ajuns aici. Pretenţiile unora aşa zişi suporteri sunt exagerate şi se pune presiune care nu îşi are rostul la echipă”, a declarat Marius Paşca, după meciul de sâmbătă.

SCM Zalău a câştigat cu 1 – 0 partida cu Luceafărul Oradea, iar antrenorul a evidenţiat forţa echipei, ţinând cont că liderul s-a impus deşi a jucat în 10 oameni mai bine de o repriză.

”Ştim că pe un teren greu, valorile se uniformizează, iar modul de exprimare al echipei a avut de suferit, însă am compensat prin muncă, dăruire şi ambiţie. Chiar dacă am jucat în inferioritate numerică, am dominat şi partea a doua a jocului, când am şi marcat. Am mai avut 2 – 3 situaţii de a înscrie, dar una peste alta este important că am obţinut cele 3 puncte. Mă bucur că am trecut peste supărarea meciului cu Someşul Dej şi am avut capacitatea să câştigăm cu un om în minus, ceea ce spune multe despre forţa echipei”, a mai spus antrenorul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL