Connect with us

FOTBAL

George Zima, încântat de victoria Şimleului cu Şomcuta Mare. ”Am arătat curaj şi calitate pe un teren execrabil”

Dacă la meciul de la Satu Mare a fost supărat pe prestaţia elevilor săi, la partida cu Progresul Şomcuta Mare, tehnicianul a văzut o schimbare în jocul echipei. Antrenorul a evidenţiat curajul cu care au jucat şimleuanii şi faptul că au avut puterea să revină de la 0 – 1 deşi starea terenului a afectat din plin jocul Şimleului

Sportul Şimleu a obţinut o victorie extrem de importantă în economia clasamentului, reuşind să învingă Progresul Şomcuta Mare. Jocul Şimleului s-a schimbat radical faţă de partida de la Satu Mare, iar acest aspect a fost evidenţiat de antrenorul George Zima, care a remarcat curajul cu care au evoluat elevii săi. În plus, tehnicianul a evidenţiat puterea echipei sale de a reveni de la 0 – 1, pe un teren greu.

”Am dominat jocul de la început până la final şi consider că am obţinut o victorie meritată. Mă bucur foarte mult că din punct de vedere fizic nu am avut probleme şi am dat doavdă de caracter prin faptul că am revenit de la  0 – 1. Sunt 3 puncte foarte mari şi este îmbucurător că am arătat curaj şi calitate pe un teren execrabil. Ne-a adaptat bine la condiţiile de joc”, ne-a declarat George Zima. Tehnicianul a ţinut să-i dedice victoria băieţelului Nicolas, din satul Doh, care a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală.

Antrenorul Şimleului a şi lansat public un apel umanitar prin care îşi îndeamnă toţi prietenii şi apropiaţii să-l ajute pe copil, pentru a putea urma un tratament costisitor în Germania.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL