Connect with us

FOTBAL

Revanşa mult aşteptată. Sportul Şimleu a câştigat cu Progresul Şomcuta Mare

Învinsă la meciul de baraj, cât şi la partida din tur, gruparea de sub Măgură s-a revanşat în faţa maramureşenilor şi a câştigat sâmbătă, la Şimleu. Gazdele au avut puterea să revină de la 0 – 1 şi s-au impus pe final de meci, reuşind să obţină 3 puncte mari în lupta pentru evitarea ultimelor două locuri

Sportul Șimleu a arătat o altă față la primul meci oficial de acasă, cu Progresul Șomcuta Mare, pe care l-a câștigat cu 2 – 1. A fost o victorie cu gust de revanșă pentru șimleuani, care au pierdut în fața maramureșenilor la meciul de baraj, cât și în turul de campionat.

Și la Șimleu, Progresul Șomcuta Mare a fost un adversar incomod, care era cât pe ce să plece acasă un punct.

Pe un teren greu, Sportul Șimleu a dominat și a avut o bară în prima repriză, după un șut de la aproximativ 25 m a lui Bodis Norbert. Prima repriză s-a terminat cu un scor ”alb”, însă la scurt timp după reluare, oaspeții au deschis scorul dintr-o fază fixă, prin Lorand Lang. Asta după ce tot maramureșenii au mai avut o ocazie mare și au lovit bara porții lui Paul Cosma.

Deși terenul a fost tot mai greu, elevii lui George Zima au avut puterea să revină și în minutul 65 au egalat. Gabriel Caba a fost la finalizare și a marcat după o centrare a lui George Pop. Acesta din urmă a fost și el aproape de gol, dar a nimerit bara cu un șut de la 20 m.

Gruparea de sub Măgură a avut o dorință mare de victorie, astfel că a presat pe final, reușind să de-a lovitura cu 3 minute înainte de final. După un contraatac, Lazăr Zoltan l-a deschis pe Adelin Neaga, care a înscris pentru 2 – 1 cu un șut deviat.

În ultimele minute, șimleuanii au ținut cu dinții de acest rezultat, chiar și cu prețul unor eliminări. Pe final a văzut cartonașul roșu Lazăr Zoltan, iar în ultimele secunde a văzut al doilea galben și implicit cartonașul roșu Daniel Contraș, pentru trageri de timp.

În 9 oameni a terminat Sportul Șimleu acest joc, însă la final s-a putut bucura de 3 puncte mari, care o ajută enorm în lupta pentru menținerea în Liga a III-a.

Sportul Şimleu – Progresul Şomcuta Mare 2 – 1 (0 – 0)

Au marcat: Gabriel Caba (65) şi Adelin Neaga (87), respectiv Lorand Lang (51)

Sportul: Paul Cosma – Marius Leitan (cpt.), Adelin Neaga, Gabriel Caba, Bogdan Ciaca, Claudiu Petruș, Bodiș Norbert, Daniel Contraș, George Pop, Roland Crișan și Gueye Mansour. Au mai intrat: Lazăr Zoltan, Olimpiu Ardelean și Eduard Trinka. Rezerve: Debre Istvan – Sebastian Pop, Silviu Crișan, Vlad Pop, Alexandru Crișan și Vlad Opriș. Antrenor: George Zima

Progresul: Denis Brumar – Bogdan Pașca, Lorand Lang, David Simion, Mihai Revesz, Răzvan Lazăr, David Andrei, Cătălin Tutuță, Tudor Balmoș (cpt.), Bogdan Bușică și Andrei Zete. Rezerve: Iuliu Roșiianu – Bogdan Lazăr, Raul Negreanu, Marco Petran, Cătălin Răduneață, Bogdan Bîrle și Mihai Gherghel. Antrenor: Cristian Bogdan

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL