Connect with us

FOTBAL

FOTO. SCM Zalău, victorie în inferioritate numerică cu Luceafărul Oradea

La capătul unui meci pe care l-a dominat şi în care a jucat în 10 oameni din finalul primei reprize, formaţia antrenată de Marius Paşca a obţinut 3 puncte preţioase, graţie golului marcat de Mihai Petra în repriza secundă

SCM Zalău şi-a revenit rapid după înfrângerea de la Someşul Dej şi a câştigat cu Luceafărul Oradea, ultima clasată din Seria a X-a. Liderul a avut însă un meci mai greu decât s-ar fi aşteptat, din cauza stării terenului şi a faptului că a fost nevoită să joace în 10 oameni mai bine de o repriză.

Fundaşul Alin Mutu a văzut două cartonaşe galbene şi a fost eliminat cu trei minute înainte de pauză, însă şi în inferioritate, SCM Zalău şi-a dominat adversarul.

În prima repriză, SCM Zalău a pus în pericol poarta adversă de mai multe ori. Putea deschide scorul în minutul 2, la un corner executat de Istrate, la care Răzvan Dulap a trimis cu capul, puţin peste. Tot după un corner, Sergiu Pop a avut şi el o lovitură de cap, la care mingea s-a dus puţin peste, iar prin minutul 35, Sebastian Culda a avut un şut bun, care nu a prins poarta.

Florin Istrate cu un şut în blocaj, iar Mihai Onicaş cu o lovitură de cap au fost aproape de gol, în timp ce Luceafărul Oradea a avut o acţiune mai periculoasă, prin Darius Gheban, al cărui şut s-a dus pe lângă.

Şi repriza secundă s-a disputat sub o dominare clară a Zalăului care s-a instalat în jumătatea adversă, deşi evolua în inferioritate. Până la urmă, golul a venit în minutul 67, când Răzvan Dulap a centrat perfect, iar Mihai Petra a marcat cu o lovitură de cap, din 6 m.

Replica vizitatorilor nu a venit, iar tot SCM a fost la cârma jocului şi mai putea marca. Abia în prelungiri, Luceafărul Oradea a dus mai mulţi oameni în careul advers, la o lovitură liberă şi la un corner, dar fără niciun efect.

S-a terminat 1 – 0, iar SCM Zalău obţine o victorie preţioasă, prin care rămâne la 4 puncte de urmăritoarea Minaur Baia Mare.

SCM Zalău – Luceafărul Oradea 1 – 0 (0 – 0)

A marcat: Mihai Petra (67)

SCM Zalău: Andrei Pop – Răzvan Dulap, Alin Mutu (cpt.), Cristian Jalbă, Mihai Cohan, Sebastian Culda (46 Logon Romaric), Mihai Onicaş, Vadim Calugher (46 Mihai Petra), Mihai Forna (74 Alexandru Jula), Florin Istrate (90 Denis Cubaş) şi Sergiu Pop (78 Sebastian Duma). Rezerve: Bogdan Miron – Kiss Lorant şi Iustin Ardelean. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

Luceafărul Oradea: Alexandru Ciută – Flaviu Drăgan (cpt.), Raul Ştef, Denis Laza (60 Alexandru Jurcuţ), Erik Higyed, Darius Gheban (78 Florin Lungu), Marius Balogh (78 Ştefan Meşter), Bonyaa Jeremy, Alexandru Gondor, Daniel Lasconi (66 Tobias Tamaş) şi Leite Vinicius. Rezerve: Eduard Nergheş – Roland Novak, Răzvan Ţîrla, Rareş Pintilie şi Gabriel Ardelean. Antrenor: Cristian Lupuţ. Delegat: Teodor Biriş

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL