Connect with us

FOTBAL

FOTO. Mobilizare exemplară la Stadionul Municipal, pentru curăţarea gazonului de zăpadă

Pentru ca partida dintre SCM Zalău şi Luceafărul Oradea să se dispute în condiţii cât mai bune, vineri după-amiază a fost îndepărtat stratul de zăpadă de pe gazon. A fost o acţiune în forţă, la care au participat antrenori, jucători, persoane din conducerea clubului şi angajaţi ai Primăriei. La curăţarea gazonului a contribuit din plin inclusiv Alexandru Pura, directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Zalău

Partida dintre SCM Zalău şi Luceafărul Oradea a fost pusă în pericol, după ce vineri la Zalău a ninis, iar pe gazonul Stadionului Municipal, stratul de zăpadă a ajuns să măsoare 10 cm. Pentru ca meciul de sâmbătă să se dispute în condiţii cât mai bune, vineri după-amiază a fost îndepărtat stratul de zăpadă de pe gazon.

A fost o mobilizare exemplară pentru acţiunea de curăţare a terenului, la care au participat antrenori, jucători, persoane din conducerea clubului şi angajaţi ai Primăriei. La curăţarea gazonului a contribuit din plin inclusiv Alexandru Pura, directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Zalău.

Partida dintre SCM Zalău şi Luceafărul Oradea are loc sâmbătă, de la ora 15.00. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Cluj, formată din centralul Marian Salomir şi asistenţii Paul Pojar şi Robert Mereş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL