Connect with us

Fără categorie

FOTO – VIDEO. Minor rănit într-un accident rutier în apropiere de Jibou

Azi după-amiază, pe drumul județean ce face legătura între Jibou și Someș Odorhei, două autoturisme s-au ciocnit violent. În urma impactului, un copil a suferit leziuni

Vineri după-amiază, undeva după ora 13.00, pe raza comunei Someș Odorhei a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă. Un bărbat în vârstă de 53 de ani conducea autoturismul pe Drumul Județean 108 E. La un moment dat, șoferul ar fi dorit să pătrundă pe Drumul Județean 108 A ce duce spre Someș Guruslău și mai apoi spre localitatea Năpradea.

În acel moment, mașina a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula pe direcția Someș Odorhei – Jibou. La volanul mașinii ce rula spre Jibou se afla un bărbat în vârstă de 36 de ani.

Autoturismele au fost serios avariate. Una dintre mașini a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în șanțul de la marginea drumului.

La fața locului au ajuns echipaje de intervenție de la pompieri, poliție și ambulanță. Minute bune, traficul s-a derulat cu greutate.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt”, a menționat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru Știrile din Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie